Szerző: zimi

2008. július 15. 13:42

Három új középkategóriás monokróm multifunkciós nyomtatót dob piacra a Konica Minolta

Három új monokróm multifunkciós nyomtatót mutatott be a Konica Minolta Business Solutions. Az új modellek a bizhub termékvonalat gazdagítják, monokróm változatban kínálva a gyártó legsikeresebb színes lézer-multifunkciós nyomtatóinak tudását.

[HWSW] Három új monokróm multifunkciós nyomtatót mutatott be a Konica Minolta Business Solutions. Az új modellek a bizhub termékvonalat gazdagítják, monokróm változatban kínálva a gyártó legsikeresebb színes lézer-multifunkciós nyomtatóinak tudását.

A bizhub 361, bizhub 421 és bizhub 501 típusjelű készülékek rendre 36, 42 és 50 lap nyomtatására képesek percenként, így alkalmasak a monokróm nyomtatási rendszerekben gyakorta fellépő ideiglenes torlódások, szűk keresztmetszetek felszámolására. Nem csak teljesítményükkel, hanem szolgáltatásaikkal is a munkacsoportokat célozzák meg, a sebességhez ezért számos beállítási lehetőség és dokumentumkezelő szolgáltatás is társul. Mindhárom készülék alkalmas természetesen másolásra és 10, 100 vagy 1000 megabites Ethernet hálózaton lapolvasásra, nyomtatásra (PCL és PostScript emuláció támogatott) -- a faxszolgáltatások opcionálisak. Valamennyi modell képes a beépített dokumentum-adagolóból percenként 70 lap beolvasására. Legfeljebb 5650 oldalig bővíthető a papírkapacitás, a moduláris finish blokk lehetővé teszi a tűzést és fűzést egyaránt.

Az opcionális 60 gigabájtos merevlemezzel igénybe vehetik az adminisztrátorok a Konica Minolta User Box fejlesztését, amelyben legfeljebb 1000 felhasználói fiók hozható létre, publikus, csoportos vagy privát hozzáférési jogokkal. Számítógépről a Page Scope Box Operator alkalmazással érhetők el, bélyegnézetben böngészhetők, kereshetők a dokumentumok. A beépített Emperon vezérlő gondoskodik a Windows, Mac, UNIX, Linux és Citrix platformok támogatásáról. Egyúttal támogatja az XPS-t, a Windows Vistában debütált XML-alapú dokumentumformátumot.

Mindhárom készülék megfelel az ISO 15408 EAL3 szabvány előírásainak, a mellékelt komplett biztonsági csomag gondoskodik a megfelelő adatvédelemről. A gyorsabb azonosításhoz Biometric Authentication Finger Vein Scanner és chipkártya-olvasó rendelhető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról