Szerző: Bányai György

2008. június 19. 13:59

Hazánkba érkezett a SanDisk Fuze zenelejátszója

Oldalunkon már adtunk hírt a SanDisk új Fuze zenelejátszójáról, amely az Apple iPod nano lejátszójának piaci tortájából haraphat jókora szeletet. Az újdonság mostantól hazánkban is kapható, igaz először csak a középső, 4 gigabájtos változat.

[HWSW] Oldalunkon már adtunk hírt a SanDisk új Fuze zenelejátszójáról, amely az Apple iPod nano lejátszójának piaci tortájából haraphat jókora szeletet. Az újdonság mostantól hazánkban is kapható, igaz először csak a középső, 4 gigabájtos változat.

A SanDisk jópár éve tart kínálatában zenelejátszókat is, melyek közül talán a paletta szinte teljes egészét kitevő Sansa hazánkban a legismertebb sorozat. A legújabb zenelejátszó a Fuze is ebbe a sorozatba illeszkedik, segítségével -- változattól függően -- kettő, négy, illetve nyolc gigabájtnyi zenei állományt vihetünk magunkkal. Az iPodokat eszünkbe juttató formavilág az iPod nanónál sokoldalúbb hardvert rejt.

Hazánkba a Sansa Fuze először négy gigabájtos változatban érkezik, amely rózsaszín, fekete és piros színekben egyaránt elérhető. A készülék 1,9 hüvelykes, 220x172 képpontos kijelzővel rendelkezik. A kijelző felbontása és mérete azért fontos, mert a Fuze nem csak a zenei állományokkal (MP3, WMA, Secure WMA, WAV, Audible) képes megbírkózni, hanem MPEG4 filmekkel is. A beépített lítiumion akkumulátor zenehallgatás esetén egy teljes napig, filmlejátszáskor öt órán keresztül képes ellátni a készüléket energiával.

Sandisk Fuze 4GB

Az 56x38x15 milliméteres Sansában a fenti lehetőségek továbbiakkal egészülnek ki: a lejátszó negyven memóriahelyes FM-rádiót is tartalmaz és a beépítet mikrofonnal felvételi lehetőséget is kínál, továbbá JPEG képeket is nézegethetünk rajta. A négy gigabájtnyi belső memória microSD/HC kártyával tovább bővíthető a készülékben, mely mellé USB kábelt és fülhallgatót csomagoltak a dobozba. A lejátszót 30 ezer forintnál alig drágábban lehet kapni Magyarországon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.