Szerző: Ady Krisztián

2008. május 22. 10:15

Bemutatkozott az LG Black Label telefonsorozatának első tagja, a Secret

Túl nagy titkot nem sikerült tartania új mobiltelefonjával kapcsolatban a koreai LG-nek, a várakozásoknak megfelelően tegnap este Párizsban bemutatták a Black Label sorozat első mobilját, a Secret et. A Viewty-hoz hasonlóan érintőképernyős és akár 120 kép/másodperces videorögzítésre is alkalmas telefon a legvékonyabb 5 megapixeles mobil a piacon.

[HWSW] Túl nagy titkot nem sikerült tartania új mobiltelefonjával kapcsolatban a koreai LG-nek, a várakozásoknak megfelelően tegnap este Párizsban bemutatták a Black Label sorozat első mobilját, a Secretet. A Viewty-hoz hasonlóan érintőképernyős és akár 120 kép/másodperces videorögzítésre is alkalmas telefon a legvékonyabb 5 megapixeles mobil a piacon.

Az élvonalbeli készülékről már korábban is "kiszivárogtak" fotók, hiszen a telefon nem más, mint a CeBIT-en bemutatott KF750 telefon, nevét és pontos specifikációját azonban sikerült titokban tartani. A szénszálas anyagokból és üvegből készült vékony házban érintőképernyő, 5 megapixeles, arcérzékelős, 640 x 480 pixeles, 30 kép/másodperces videók rögzítésére is alkalmas kamera és 3,6 megabit/s-os letöltésre képes HSDPA-modul kapott helyet. A telefon várhatóan még ebben a hónapban kapható lesz.

A 103 x 51 mm-es ház csupán 11,8 mm vékony, a Secret tömege csupán 116 gramm. A 11,8 mm-es vékonyság mellett igen impresszív az 5 megapixeles, autofókuszos, arckövető, makró móddal is ellátott kamera beépítése. A telefon médialejátszóként is használható, 640 x 480 pixeles méretig bármilyen DivX állományt is megjelenít képernyőjén, így a Viewty után ez a második DivX minősítéssel ellátott mobiltelefon a piacon.

LG Black Series Secret

A KF750 Secret 320 x 240 pixeles kijelzője 2,4 hüvelykes, 262 ezer szín megjelenítésére képes. A Viewty-hoz hasonlóan a Secret képét is kivezethetjük tévére, beépített memóriája pedig csupán 100 megabájtnyi, így nagy szükség lehet a microSD bővíthetőségre. A Secret körülbelül 500 eurónak megfelelő áron kerül majd a boltokba.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról