:

Szerző: Bodnár Ádám

2008. május 14. 14:24

Már 15 és 20 kVA kivitelben is elérhető az APC Smart-UPS RT szünetmentes tápegysége

Az APC bemutatta adatközpontokba szánt, 12U méretű Smart-UPS RT 15kVA és 20kVA szünetmentes tápegységeit. A kettős konverziójú online szünetmentes tápegységek rugalmas elektromos konfigurációt kínálnak 1:1, 3:1 vagy 3:3 bemeneti-kimeneti vezetékezéssel, így használatuk szükségtelenné teszi a szerverterem vagy a hálózati szekrény átkábelezését.

[HWSW] Az APC bemutatta adatközpontokba szánt, 12U méretű Smart-UPS RT 15kVA és 20kVA szünetmentes tápegységeit. A kettős konverziójú online szünetmentes tápegységek rugalmas elektromos konfigurációt kínálnak 1:1, 3:1 vagy 3:3 bemeneti-kimeneti vezetékezéssel, így használatuk szükségtelenné teszi a szerverterem vagy a hálózati szekrény átkábelezését.

Az új szünetmentes tápegységek egyaránt beállíthatók egy- vagy háromfázisú rendszerbe, az elrendezésük pedig átalakítható, így a rackszekrényekhez és toronykonfigurációkhoz egyaránt könnyen illeszthetők. A helyben cserélhető aljzatpanelek közvetlenül hozzáférhetők, így az új informatikai eszközök telepítése gyorsan elvégezhető, az eltávolítható vezetéktálcának köszönhetően pedig gyors, egyszerű és megbízható telepítést biztosít bármely meglévő kábelezés esetén.

A nagy rendelkezésre állásról a kettős bemeneti tápellátás gondoskodik, amely lehetővé teszi a szünetmentes tápegység számára, hogy két külön áramforrásra is csatlakozzon. Az intelligens, 3 kW-os töltő automatikusan felismeri a behelyezett Smart-UPS akkumulátor-csomagokat, és a rövid töltési idő eléréséhez állítja be a töltőfeszültséget. A folyamatos üzemről a menet közben cserélhető akkumulátorok és rendszerventilátorok gondoskodnak.

APC Smart-UPS RT 15 kVA

A Smart-UPS RT család tagjai a mellékelt szoftverek segítségével távolról konfigurálható és távfelügyelhető, a helyszíni szervizelést pedig LCD-kijelző segíti, amely folyamatosan tájékoztat a tápegység állapotáról.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 14:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.