Szerző: Ady Krisztián

2008. március 26. 09:55

Már 41 városban képes 7,2 megabitre a T-Mobile HSDPA-hálózata

A T-Mobile közleménye szerint már 126 városban nyújt szélessávú mobilinternetet ügyfeleinek, melyet a szolgáltató számításai szerint a lakosság több mint 53 százaléka érhet el. A 126 városból 41-ben a 7,2 megabit/s-os sebességre képes modemek és telefonok akár sebességelőnyt is nyújthatnak.

[HWSW] A T-Mobile közleménye szerint már 126 városban nyújt szélessávú mobilinternetet ügyfeleinek, melyet a szolgáltató számításai szerint a lakosság több mint 53 százaléka érhet el. A 126 városból 41-ben a 7,2 megabit/s-os sebességre képes modemek és telefonok akár sebességelőnyt is nyújthatnak.

A T-Mobile az év végéhez képest további 8 településsel bővítette a HSDPA-val lefedett városok számát, illetve Budapesten kívül újabb 40 városban tette elérhetővé a 7,2 megabit/s-os adatátvitelt. Ezeken a területeken arra alkalmas telefon, vagy modem használatával több mint 3 megabites valós letöltési sebesség is elérhető kedvező körülmények esetén, a feltöltési sebesség pedig HSUPA-támogatással eléri az 1,44 megabit/s-os elméleti, körülbelül 1,2 megabit/s-os valós értéket is.

A T-Mobile szélessávú hálózata az alábbi településeken biztosít névlegesen 7,2 Mbps-os letöltési sebességet: Agárd, Baja, Balatonfüred, Balatonszemes, Balatonszéplak, Békés, Berettyóújfalu, Budakalász, Budakeszi, Budapest, Cegléd, Celldömölk, Csorna, Dorog, Ecser, Eger, Etyek, Gödöllő, Gyula, Hajdúhadház, Téglás, Hódmezővásárhely, Kecskemét, Kiskundorozsma, Kiskunfélegyháza, Kismegyer, Makó, Mátészalka, Ménfőcsanak, Monor, Nagykovácsi, Oros, Paks, Százhalombatta, Szekszárd, Tihany, Törökbálint, Törökszentmiklós, Üllő, Üröm, és Veszprém.

A T-Mobile a többi szolgáltatóhoz hasonlóan akciókkal próbál újabb ügyfeleket szerezni, jelenleg egy-, vagy kétéves hűségnyilatkozat vállalásakor három hónapig minden mobilinternet csomag havi díja 0 forint. Az 5 vagy 8 gigabájtos mobilinternet 2 éves előfizetése esetén az USB-s pendrive méretű modem 0 forint. A hűségnyilatkozat nélkül internetelőfizetést vásárlók három hónapig 50 százalékos havidíj-kedvezményt kapnak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról