Szerző: Ady Krisztián

2008. március 20. 14:58

Okostelefonokról is tájékoztat a magyar Windows Mobile oldal

Elindult a magyar nyelvű Windows Mobile weboldal: az egyre népszerűbb okostelefonokról, tenyérgépekről és az azokon futó Windows Mobile operációs rendszerről a www.microsoft.hu/windowsmobile , vagy www.microsoft.hu/mobile oldalakat megtekintve tájékozódhatunk mostantól magyar nyelven.

[HWSW] Elindult a magyar nyelvű Windows Mobile weboldal: az egyre népszerűbb okostelefonokról, tenyérgépekről és az azokon futó Windows Mobile operációs rendszerről a www.microsoft.hu/windowsmobile, vagy www.microsoft.hu/mobile oldalakat megtekintve tájékozódhatunk mostantól magyar nyelven.

A Microsoft oldalai nem csak a mobil operációs rendszerről, az azokhoz elérhető több tízezer szoftverről nyújtanak hasznos -- sajnos nem mindig magyar nyelvű -- információkat, hanem a készülékválasztáshoz is segítséget biztosítanak. Győrffy Péter, a Windows Mobile hazai termékmenedzsere az ASUS készülékek szerdai bejelentésekor elmondta, hogy céljuk az oldal naprakészen tartása, igyekeznek a legújabb készülékek adatait is megjelentetni a magyar Windows Mobile weboldalon. Az ASUS P750 és P527 szintén helyet kapott a Microsoft oldalán.

Windows Mobile

Jelenleg 140 különböző termékben használják a redmondiak mobil operációs rendszerét, melyet világszerte 125 mobilszolgáltató is kínál előfizetőinek. A 2006-os üzleti évben 10 millió Windows Mobile operációs rendszert "szállított" a Microsoft, melyből 6 millió okostelefonokban kapott helyet. Győrffy Péter a Canalys adataira hivatkozva tavaly 65 ezerre becsülte az itthon eladott okostelefonok számát, ebben természetesen nincsenek benne a Windows Mobile-os tenyérgépek -- a "szürkeimporttal" együtt ez jóval magsabb is lehet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról