Szerző: Ady Krisztián

2007. november 9. 12:23

Office Box: mobilizálható vállalati telefon- és internetcsatlakozás a Vodafone-tól

Új szolgáltatási csomagot kínál a Vodafone üzleti ügyfeleinek, mellyel megelőzte ezzel a Pannon hasonló terveinek kereskedelmi formába öntését: az Office Box csomaghoz mellékelt Option berendezéssel a teljes irodát elláthatjuk korlátlan internettel, vezetékes számunkat áthordozva pedig teljesen kiköthetjük a vezetékeket az irodából. Előny lehet az ezzel járó mobilitás is.

[HWSW] Új szolgáltatási csomagot kínál a Vodafone üzleti ügyfeleinek, mellyel megelőzte ezzel a Pannon hasonló terveinek kereskedelmi formába öntését: az Office Box csomaghoz mellékelt Option berendezéssel a teljes irodát elláthatjuk korlátlan internettel, vezetékes számunkat áthordozva pedig teljesen kiköthetjük a vezetékeket az irodából. Előny lehet az ezzel járó mobilitás is.

A szolgáltatás alapját az Option GlobeSurfer II 7.2 dobozka jelenti, melybe egy SIM-kártyát helyezve korlátlan 3G/HSDPA internethez juthatunk -- persze csak ott, ahol elérhető, jelenleg maximálisan 3,6 megabit/s-os letöltési sebességgel -- a mobil- és vezetékes számok hívása mellett, egyetlen előfizetéssel válthatjuk le korábbi telefon- és internetelérésünket. A munkaállomások nem csak vezetékkel, hanem Wi-Fi-n keresztül is csatlakozhatnak az alapegységhez.

A költségek jelentősen csökkenthetők, mivel a cég már meglévő asztali telefonjai opciós díj nélkül csatlakoztathatóak a vállalati SIM-kártyára aktivált Wireless Office előfizetéshez, így az ehhez kapcsolódó céges mobiltelefonok teljesen ingyenesen hívhatók. Az előfizetés emellett korlátlan internethozzáférést is biztosít a Vodafone mobilhálózatán keresztül.

Option GlobeSurfer II 7.2

A Vodafone Office Box szolgáltatás előfizetési díja havi 9900 forint, mely a korlátlan internetelérésen túl 300 perc beszélgetést is biztosít bármely belföldi hálózatba. A további percek a hívás irányától függetlenül 24 forintba kerülnek. Az Option GlobeSurfer II 7.2 eszköz díja két év hűségnyilatkozat aláírásával 19980 forint, de egy év után már más üzleti tarifa is választható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról