Szerző: Ady Krisztián

2007. november 6. 15:50

Digitális tévétunert kapott az LG legújabb MP3-lejátszója

Az LG Electronics bemutatta az első MP3-lejátszóját, melybe digitális földfelszíni, DVB-T adások vételére alkalmas tunert is szereltek. A flashmemóriás MP3 lejátszó mindössze 55 mm széless, 98 mm magas és 12,8 mm vékony. A 3 hüvelykes kijelzőjén mobiltévézésre is alkalmas lejátszót érintőképernyőn keresztül vezérelhetjük.

[HWSW] Az LG Electronics bemutatta az első MP3-lejátszóját, melybe digitális földfelszíni, DVB-T adások vételére alkalmas tunert is szereltek. A flashmemóriás MP3 lejátszó mindössze 55 mm széless, 98 mm magas és 12,8 mm vékony. A 3 hüvelykes kijelzőjén mobiltévézésre is alkalmas lejátszót érintőképernyőn keresztül vezérelhetjük.

A lassan trenddé váló érintésvezérlés flash animációra épülő grafikus kezelőfelületet utasít munkára. A csúcstechnológiás készülék támogatja az MPEG4 videókat, valamint a népszerű audioállományokat is, mint az MP3, Windows Media Audio, ASF, vagy a nyílt forráskódú OGG. A 4 gigabájtnyi memóriával ellátott lejátszóban FM-rádió is helyet kapott, mellyel az adásokat is rögzíthetjük.

A készülék öt órányi videózást, negyven órányi zenehallgatást és két órányi mobil tévézést tesz lehetővé egyetlen töltéssel. Az MP3 lejátszót gyors USB2.0-ás csatlakozással is ellátták, így nagyobb állományok fel- és lemásolása sem idegtépő feladat. A T80 még ebben a hónapban piacra kerül Európában.

LG T80 MP3-lejátszó DVB-T-vevővel

Sajnos a beépített DVB-T vevővel csak évek óta sugárzott tesztcsatornákat foghatnak itthon a leendő tulajdonosok, az első kereskedelmi csomagok megjelenésére -- a politikai csatározásoknak köszönhető csúszások miatt -- várhatóan 2008 második feléig, vagy 2009-ig kell várni Magyarországon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról