Szerző: Ady Krisztián

2007. október 30. 16:53

Négy hónapig ingyenes mobilinternetet kínál a T-Mobile

Folyamatosan alakítgatja mobilinternet-kínálatát a T-Mobile, mely holnaptól további 3 gigabájttal növeli a 2 és 5 gigabájtos internetcsomagok díjban foglalt adatmennyiségét: arany- és platinakártyás ügyfeleinek is kedvezményes árat kínál. Az új előfizetőket pedig négyhónapos havidíjmentességgel csábítja magához hazánk legnagyobb mobilszolgáltatója.

[HWSW] Folyamatosan alakítgatja mobilinternet-kínálatát a T-Mobile, mely holnaptól további 3 gigabájttal növeli a 2 és 5 gigabájtos internetcsomagok díjban foglalt adatmennyiségét: arany- és platinakártyás ügyfeleinek is kedvezményes árat kínál. Az új előfizetőket pedig négyhónapos havidíjmentességgel csábítja magához hazánk legnagyobb mobilszolgáltatója.

Az év végéig meghirdetett plusz három gigás akció továbbra is érvényben marad, így akiknek jelenleg 2 -- holnaptól 5 -- gigabájtos csomagjuk van, az év végéig, illetve korábban vállalt hűségszerződésük teljes időtartamáig havi 8 gigabájttal gazdálkodhatnak. A jelenleg öt gigabájtos csomagból pedig ilyen matematikával lesz 11 gigabájtos.

A T-Mobile novembertől négy új csomagot kínál az előfizetőknek, a korábbi Net 50 csomag helyett előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei a Net 30 és Net 80 közül választhatnak majd. Előbbi havi díja 1290 Ft, utóbbié 1990 Ft. Az arany-, vagy platinakártyával rendelkező egyéni előfizetéses ügyfelek havi 2900 forintért választhatják az Aranytárskártya Mobilinternet 2 gigabájtos csomagot, illetve havi 5900 forintért az Aranytárskártya Mobilinternet 10 gigabájtos internetcsomagot.

November 1-jétől a mobilinternetes csomagokra előfizetők és arra hűségnyilatkozatot vállalók számára különleges kedvezményként a T-Mobile 2008. február 29-ig elengedi a havi díjat, azaz az akció keretében előfizetők akár 4 hónapig havidíjmentesen internetezhetnek a szolgáltató hálózatán. Szintén újdonság, hogy december 1-től az eddigi havidíjmentes WAP Start neve Net Startra változik, és ezentúl a WAP- és internetelérést egyaránt lehetővé teszi majd a szolgáltató, azaz az alkalomszerűen mobilról netezők számára ez a csomag egyszerű megoldást jelenthet majd.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról