Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 20. 13:21

Három gyártó új készülékei a Vodafone kínálatában

Mától három gyártó új készülékei, illetve a Vodafone saját márkás, 715-ös jelölésű készüléke is megtalálható hazánk harmadik mobilszolgáltatójának kínálatában. A havidíjas és VitaMAX csomagban is megvásárolható készülékek a belépő szinttől a GPS vevővel ellátott, HSDPA-s kategóriáig bővítik a kínálatot.

[HWSW] Mától három gyártó új készülékei, illetve a Vodafone saját márkás, 715-ös jelölésű készüléke is megtalálható hazánk harmadik mobilszolgáltatójának kínálatában. A havidíjas és VitaMAX csomagban is megvásárolható készülékek a belépő szinttől a GPS vevővel ellátott, HSDPA-s kategóriáig bővítik a kínálatot.

A Vodafone kínálata mától az Alcatel C701-es, kagyló formájú, kétsávos GSM-készülékével, a Nokia 5500 hagyományos kialakítású, szintén második generációs telefonjával, a Sagem My411CV belépő szintű mobillal, valamint az exkluzív Vodafone 715 készülékkel bővült. A Vodafone-nál vásárolható meg egyelőre kizárólag az általunk is kipróbált Nokia 6110 Navigator készülék is, mely a legígéretesebb versenyző lehet az új mobil címére a jövevények közül.


Nálunk a Nokia 6110 Navigator fekete-ezüst változata járt

A Nokia 6110 Navigator képes kihasználni a Vodafone-nál is egyre több településen kiépített HSDPA harmadik generációs mobilhálózat villámgyors letöltési sebességét, és nevéhez méltóan GPS vevő, helymeghatározó modul is található benne. A készülékek árai a választott díjcsomagtól, hűségnyilatkozattól függenek, pontosabb információk a Vodafone honlapján találhatók.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról