Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 12. 09:55

Mobil portállal, újabb csatornákkal bővül hamarosan a T-Home TV IP-tévé

Az akár ADSL-előfizetés nélkül is elérhető T-Home TV jelenéről és jövőjéről tartott újabb sajtóeseményt a T-Online, melyen kiderült, hogy a kínálat magyar nyelvű Eurosport2, és új HBO-vígjátékcsatornával bővült, illetve a műsorrögzítési funkciók is elérhetők már a t-home.tv.hu portálon keresztül.

[HWSW] Az akár ADSL-előfizetés nélkül is elérhető T-Home TV jelenéről és jövőjéről tartott újabb sajtóeseményt a T-Online, melyen kiderült, hogy a kínálat magyar nyelvű Eurosport2, és új HBO-vígjátékcsatornával bővült, illetve a műsorrögzítési funkciók is elérhetők már a t-home.tv.hu portálon keresztül.

Kényelmes

A tavaly novemberben hivatalosan is bevezetett szolgáltatás számos olyan kényelmi funkciót nyújt, mely alapvetően változtatja meg a televíziózásról alkotott képünket. A több mint 3000 előfizetővel rendelkező és már az ország 33 városában megrendelhető T-Home TV-n az Eurosport2 csatorna műsora is nézhető, ahol a Premier Liga közvetítései is élőben nézhetők. Ugyanígy elérhető a az HBO PAK és az HBO MAXPAK csomag kínálatában az HBO Comedy, amely kizárólag vígjátékokat és vígjáték-sorozatokat vetít.

Bővül a digitális házi videotéka kínálata is, már több mint 400 különböző film közül lehet kölcsönözni néhány gombnyomással a legkülönbözőbb műfajokból, hamarosan a Dicsőség zászlaja, az újabb Hugh Grant vígjáték, a Zene és szöveg, valamint a 300 című történelmi kalandfilm is bármikor kölcsönözhetők lesznek.

HBO Digital
HBO Digital a T-Home TV-n

Csomagbővítés, portál

Várhatóan még idén az Animal Planet is bekerül a családi csomag kínálatába, ezen kívül a vállalat új csomagokat alakít ki, továbbá a kevésbé nézett külföldi csatornákat is folyamatosan népszerűbb programokra cseréli. A T-Online újabb tematikus csomagok kialakítását is tervezi. Jelenleg az HBO csomagok után a Terra csomag a legnépszerűbb, ami három új Discovery és két új AXN csatornát tartalmaz. Tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a kiegészítő csomagok is rendkívül népszerűek az előfizetők körében.

A T-Online nemrég indította el t-hometv.hu címen portálját, mely személyre szabható műsorújságot, a T-Home TV-előfizetők számára pedig internetről vezérelhető műsorfelvételt kínál, így az ügyfelek akár távolról is beállíthatják, vagy módosíthatják az otthoni digitális vevőegységre rögzítendő televízió-műsorokat, illetve a kedvenc csatorna-beállításokat. Hamarosan értesítést lehet kérni majd a kedvenc műsorokról, melyeket a nézők ajánlhatnak is másoknak, sőt, akár értékelhetnek, kommentálhatnak is. A vállalat tervei között szerepel, hogy 2008-ban ezt a szolgáltatást mobiltelefonon keresztül is elérhetővé teszi, valamint lehetővé teszi, hogy a tévé képernyője előtt ülve is használni lehessen olyan internetes szolgáltatásokat, mint az elektronikus levelezés, az sms-ezés, vagy az iWiW.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról