:

Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 2. 17:49

Újabb 3 gigabájttal gazdálkodhatnak a T-Mobile mobilinternetes előfizetői

További 3 gigabájtnyi adattal gazdálkodhatnak havonta a legnagyobb hazai mobilszolgáltató mobilinternetre előfizető ügyfelei: szeptember 1-től a 2 és 5 gigabájtos csomagokhoz további 3 gigabájtnyi havi adatforgalmat biztosít az év végéig a T-Mobile. Az új előfizetést vásárlóknak a 3 gigabájt többletforgalom tovább, a hűségnyilatkozat teljes idejére jár.

[HWSW] További 3 gigabájtnyi adattal gazdálkodhatnak havonta a legnagyobb hazai mobilszolgáltató mobilinternetre előfizető ügyfelei: szeptember 1-től a 2 és 5 gigabájtos csomagokhoz további 3 gigabájtnyi havi adatforgalmat biztosít az év végéig a T-Mobile. Az új előfizetést vásárlóknak a 3 gigabájt többletforgalom tovább, a hűségnyilatkozat teljes idejére jár.

A "felezés" akció pedig továbbra is érvényes, tehát a 2 + 3 gigabájtos internetes csomagok havonta bruttó 2895 forintért fizethetők elő december 31-ig, majd azt követően is csupán 5790 forintos havidíj ellenében használható a T-Mobile szélessávú adatátviteli szolgáltatása. A valóban kötetlen internethez a T-Mobiletól kamatmentes részletre notebook is vásárolható. Újdonság a Fujitsu Siemens Amilo Pro V3505 megújult verziója, amely elődjéhez képest erősebb processzorral és nagyobb merevlemezzel kapható.

A T-Mobile mellett a Vodafone is változtatott mobilinternetes akcióján, az USB-s modemet, vagy adatkártyát tartalmazó csomagot egyszerűen, az interneten keresztül is meg lehet rendelni, melyet három napon belül, ingyenesen házhozszállítanak. További könnyebbség, hogy az "internet szabadon" akciós, többnyire korlátlan előfizetési csomag egy éves hűségnyilatkozattal is hazavihető, ekkor azonban az 1 ft-os eszközök bruttó 15 ezer forintba kerülnek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 04:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.