Szerző: Ady Krisztián

2007. augusztus 23. 10:16

Windows Live Messenger üzenőprogram költözik a Nokia telefonokba

A Yahoo-val kötött, a két rivális azonnali üzenetküldő rendszer átjárhatóságát biztosító megállapodáshoz hasonló horderejű, sőt, azon jelentősen túlmutató egyezséget kötött a Microsoft, a világ legnagyobb mobilgyártóját, a Nokiát vette rá arra, hogy Windows Live szolgáltatásait mobilplatformon is elérhetővé tegye.

[HWSW] A Yahoo-val kötött, a két rivális azonnali üzenetküldő rendszer átjárhatóságát biztosító megállapodáshoz hasonló horderejű, sőt, azon jelentősen túlmutató egyezséget kötött a Microsoft, a világ legnagyobb mobilgyártóját, a Nokiát vette rá arra, hogy Windows Live szolgáltatásait mobilplatformon is elérhetővé tegye.

A kompatibilis, Series 60 platformot futtató telefonokra letöltött klienssel kilenc országban érhetők el a Windows Live Hotmail, Windows Live Messenger, Windows Live Contacts és Windows Live Spaces szolgáltatások. A Nokia nem csak a "60-as" okostelefonokat, hanem a Series 40 platformot futtató készülékeit is ellátja majd ilyen szoftverrel, ezek a készülékek a jövő év elejétől lesznek elérhetők. Az alkalmazás használata a webes megfelelőikkel ellentétben nem ingyenes, a kezdeti próbaidőszakot követően havi előfizetési díjért lesz elérhető.

Windows Live Nokia mobilokon

A szoftver jelenleg a Nokia N73, N76, N80 Internet Edition, N93i, és az N95 multimédiás telefonjait támogatja, s csupán Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Hollandia, Norvégia, Spanyolország, Egyesült Királyság, Svédország, Szaud-Arábia és Egyesült Arab Emirátusok területén tölthető le, vehető igénybe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról