Szerző: Ady Krisztián

2007. augusztus 1. 10:34

Megújult internetcsomagok és nagyobb HSDPA-lefedettség a Pannontól

Megújította áprilisban bevezetett mobil internetkínálatát a Pannon, melynek sikerét jelzi, hogy az indulás óta megtízszereződött a Pannon mobilhálózatán utazó adatforgalom. Hazánk második mobilszolgáltatója mától tovább csökkentette az internetcsomagok árait, illetve növelte a havidíjban bennefoglalt adatmennyiségeket, miközben újabb 10 városban indította el HSDPA-hálózatát.

[HWSW] Megújította áprilisban bevezetett mobil internetkínálatát a Pannon, melynek sikerét jelzi, hogy az indulás óta megtízszereződött a Pannon mobilhálózatán utazó adatforgalom. Hazánk második mobilszolgáltatója mától tovább csökkentette az internetcsomagok árait, illetve növelte a havidíjban bennefoglalt adatmennyiségeket, miközben újabb 10 városban indította el HSDPA-hálózatát.

A Pannon augusztus 1-től háromféle mobil internetcsomagot kínál, 100 megabájtos, 5, illetve 10 gigabájtos havidíjban foglalt adatmennyiséggel. A legnagyobb csomag havidíja csupán körülbelül 900 Ft-tal csökkent, azonban a 3 gigabájtos csomagot hasonlóan 900 forinttal kevesebbért felváltotta az 5 gigabájtos változat -- az eddigi 3 gigás csomaggal rendelkezők ingyen válthatnak át az új 5 gigabájtos csomagra. A kevesebbet internetezők, e-mailezők számára szól a 100 megabájtos csomag, melynek havidíja 1990 forint.

A "felezős" akció tovább folytatódik, így aki 2007. augusztus 1. és október 31. között új mobil internetelőfizetést vásárol, fél évig féláron, havi 995, 2995, illetve 5995 forintért kapja meg az adacsomagokat. A csomagok hűségnyilatkozatok nélkül is elérhetők, de kétéves hűségnyilatkozat vállalásával az 5 és 10 gigabájtos tarifacsomagokhoz nulla forintért adja a csatlakozáshoz szükséges modemet a Pannon.

Pannon lefedettség

A Pannon emellett hálózatát is fejlesztette, újabb tíz Balaton környéki településsel és nagyvárossal bővült a szolgáltató 3G/HSDPA hálózata, így 72 településen, a lakosság közel 40 százalékának biztosítja a Pannon a villámgyors mobil internetelérést biztosító, nagy sebességű hálózatot.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról