:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. július 23. 08:56

Hernádi József a Sun Microsystems Magyarország új vezetője

Hernádi József
Hernádi József
[HWSW] Hernádi József, a Sun regionális megoldásszállító üzletágának vezetője lett a Sun Microsystems Magyarország új ügyvezető igazgatója, aki a HP-hoz távozott Hegedüs Gábort váltja ebben a pozícióban. Hegedüs tavaszi távozása óta Hernádi megbízott ügyvezető igazgatóként irányította a vállalat munkáját.

Az idén 35 éves Hernádi József 1996-ban végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai karán. A diploma megszerzését követően saját tulajdonú cégét vezette, majd 1998-tól az Unisoftware Kft.-nél lett projektvezető. 2000-től a cég jogutódjánál, a T-Systems Unisoftware Kft.-nél a rendszerintegrációs ágazat vezetője. 2002-től üzletfejlesztési igazgatóként folytatta pályafutását, ahol korábbi feladatai mellett a szakmai stratégia és a cégarculat, valamint a szolgáltatás portfolió kialakításáért és fejlesztéséért is felelt, és közreműködött a T-Systems magyarországi integrációjának előkészítésében, valamint a Matávval való stratégiai partnerség kialakításában is.

Hernádi 2004-ben igazolt a Sun Microsystemshez, mint a szolgáltatási üzletág igazgatója. Idén tavasz óta a Sun Microsystems budapesti irodája Hernádi irányításával fogta össze a vállalat új, kelet-európai regionális kezdeményezését, melynek célja az, hogy a Sun teljes portfoliójának és az ügyfelek tapasztalatainak ismeretében, az ügyfelek elvárásait és visszajelzéseit szem előtt tartva, komplex, az adott vállalati környezetre a legjobb megoldást dolgozza ki.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.