Szerző: Bodnár Ádám

2007. július 3. 08:29

Új vezetők a Microsoft Magyarországnál

Július 1-jétől új emberek irányítják Magyarországon a Microsoft üzleti szoftverekért, valamint a szerverekért és fejlesztőeszközökért felelős üzletágait. A Servers and Tools üzletág igazgatója Biber Attila, a Dynamics-részleg korábbi vezetője lett, akinek megüresedett pozícióját Ambrus Zsolt tölti be.

[HWSW] Július 1-jétől új emberek irányítják Magyarországon a Microsoft üzleti szoftverekért, valamint a szerverekért és fejlesztőeszközökért felelős üzletágait. A Servers and Tools üzletág igazgatója Biber Attila, a Dynamics-részleg korábbi vezetője lett, akinek megüresedett pozícióját Ambrus Zsolt tölti be.

A szerverekért és fejlesztőeszközökért felelős új üzletágvezető, Biber Attila 42 éves, matematikus és informatikus végzettségű, eddig a Microsoft Magyarország Business Solutions (később Dynamics) üzletágvezetője volt. Biber diplomáit az Arizona State Universityn, illetve az ELTE Természettudományi Karán szerezte diplomáit, a Microsoft Magyarországhoz való csatlakozása előtt az Oracle Magyarország tanácsadási üzletágában tanácsadóként, majd projektvezetőként dolgozott.

A 36 éves, közgazdász végzettségű Ambrus Zsolt diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Mielőtt a Dynamics-divízió élére állt volna, 2003 novemberétől a Microsoft Business Solutions kereskedelmi és partnermenedzsment csoportjának vezetői posztját töltötte be. A Microsoft Magyarországhoz való csatlakozása előtt többek között az Oracle Hungary tanácsadójaként, majd presales tanácsadóként, később pedig az alkalmazás üzletág vezetőjeként szerzett szakmai tapasztalatot.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról