:

Szerző: Ady Krisztián

2007. június 1. 15:06

Olcsóbb lett, de drágult az iGO My way navigációs szoftver

A Nav N Go Kft. június 1-től csökkentette az iGO My way Magyarország és Európa termékek árát, illetve megszüntette az eddig kínált Kelet-Európa és Nyugat-Európa csomagokat. A fejlesztő Nav N Go Kft. szerint utóbbi két változatra minimális volt az igény.

[HWSW] A Nav N Go Kft. június 1-től csökkentette az iGO My way Magyarország és Európa termékek árát, illetve megszüntette az eddig kínált Kelet-Európa és Nyugat-Európa csomagokat. A fejlesztő Nav N Go Kft. szerint utóbbi két változatra minimális volt az igény.

Az iGO My way Magyarország ára a javasolt bruttó 22998 forintról 19800 forintra csökken, míg az Európa változat a korábbi 59892 forint helyett tízezer forinttal olcsóbban, 49800 forinttért vásárolható meg mától. Utóbbi ugyanakkor egyben áremelkedést is jelent, hiszen akinek a megszűnő Kelet-Európa, vagy Nyugat-Európa csomag is elegendő lett volna -- melyet eddig 39900 forintért lehetett megvenni --, annak a 49800 forintos csomag maradt az egyetlen választási lehetőség.

"A tapasztalatok azt mutatták, hogy a Kelet-Európa és Nyugat-Európa szoftverekre kisebb a kereslet. Aki szeret utazni, az jobbnak látja a teljes Európa térképszoftvert megvenni, hiszen így nincsenek számára határok" -- mondta Leon van de Pas, a Nav N Go Kft. ügyvezető igazgatója.

A Nav N Go népszerű navigációs programjának következő verziója NavNGo iGO 8 néven az ősszel kerül forgalomba. Az új változat számos technikai újítást tartalmaz, és domborzati elemek, illetve 3D épületmodellek megjelenítésre is alkalmas lesz. Szeptembertől változást jelent majd az, hogy a térkép- és szoftverfrissítések térítés ellenében lesznek elérhetők.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.