Szerző: Bodnár Ádám

2007. május 3. 14:59

Oracle-EMC együttműködés a gyorsabb Linux-bevezetésekért

Az Oracle és az EMC az Oracle Unbreakable Linux program keretében több közös támogatási programot jelentett be. Az együttműködés keretében az EMC E-Lab és az Oracle mérnökei bevizsgálták és minősítették az Oracle Enterprise Linuxot a legfontosabb EMC platformokkal és szoftvertermékekkel.

[HWSW] Az Oracle és az EMC az Oracle Unbreakable Linux program keretében több közös támogatási programot jelentett be. Az együttműködés keretében az EMC E-Lab és az Oracle mérnökei bevizsgálták és minősítették az Oracle Enterprise Linuxot a legfontosabb EMC platformokkal és szoftvertermékekkel.

"Most, hogy a vásárlók vállalati alkalmazásaikat Oracle Enterprise Linuxra telepítik, biztonságot akarnak, tehát azt a tudatot, hogy infrastruktúrájuk minden összetevője be lett vizsgálva és minősítve lett" -- jelentette ki Chuck Hollis, az EMC technológiai szövetségekért felelős alelnöke. "Az EMC és az Oracle közösen dolgozott azon, hogy a problémamentes integráció legmagasabb szintjét biztosítsa, ami kiterjed a bevizsgált konfigurációkhoz és az áttérési szolgáltatásokhoz nyújtott legjobb gyakorlati módszerekre is."

"Az Oracle célja, hogy segítsen vásárlóinak a linuxos megoldások gyorsabb, jobb és olcsóbb telepítésében" -- mondta Wim Coekaerts, az Oracle Linux-tervezési részlegéért felelős alelnöke. A vállalatok ezért közösen dolgoztak ki olyan módszereket (best practice) és referencia-architektúrákat, amelyek használatával az ügyfelek lerövidíthetik az implementációst időt. A cégek részletesen dokumentálták azokat a vállalati környezeteket, amelyekben bevizsgálták és minősítette a teljes megoldást. A megoldásokat az EMC Oracle Joint Escalation Center támogatja, ahol az EMC és az Oracle közösen dolgozik az ügyfelek problémáinak megoldásán.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról