Szerző: Ady Krisztián

2007. május 2. 17:16

USB-csatlakozó, FM-rádió és érintőgombok a Samsung rágónyi MP3-lejátszójában

Újabb mini MP3-lejátszókat dob piacra a Samsung: a pendrive funkcióval is rendelkező U3 MP3-lejátszók öt színben és három különböző kapacitásban lesznek kaphatók. A készülékekből egyetlen gombnyomásra kiugrik a beépített USB-csatlakozó, így nem kell külön kábellel bajlódni -- a lejátszó rögtön csatlakoztatható a számítógéphez, vagy noteszgéphez.

[HWSW] Újabb mini MP3-lejátszókat dob piacra a Samsung: a pendrive funkcióval is rendelkező U3 MP3-lejátszók öt színben és három különböző kapacitásban lesznek kaphatók. A készülékekből egyetlen gombnyomásra kiugrik a beépített USB-csatlakozó, így nem kell külön kábellel bajlódni -- a lejátszó rögtön csatlakoztatható a számítógéphez, vagy noteszgéphez.

Az alig 23 grammos lejátszók 1, 2 és 4 gigabájtos kapacitásban lesznek kaphatók, a készülékek mérete egy csomag rágógumi méretével vetekszik. A fekete mellett fehér, pink, zöld és kék színekben érkezik, ráadásul a fülhallgatót, illetve a csipeszt is a lejátszó színében mellékelik. Az OLED-kijelzőn négy sornyi információ jeleníthető meg, melyet érintésre működő fő vezérlőgombok egészítenek ki.

Az U3 lejátszó a beépített mikrofonnak köszönhetően diktafonként is használható, a szabad memória mennyiségétől függően akár 33 órányi hanganyag felvételére is képes. A kisméretű készülékben még egy RDS-es FM-rádiónak is helyet szorítottak. Az U3 fekete színű változata Magyarországon május közepétől lesz kapható, de júniustól már mind az öt színváltozat megvásárolható lesz.

Samsung U3 MP3-lejátszó

Az 1 gigabájtos kapacitású modell ajánlott fogyasztói ára 15 990 Ft, a 2 gigabájtosé 19 990 Ft, míg a 4 gigás modell ára várhatóan 26 990 Ft lesz hazánkban. A 2 és 4 gigabájtos változatok csak fehérben és feketében lesznek elérhetők.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról