:

Szerző: Ady Krisztián

2007. április 2. 10:29

Olcsó SMS és filléres percdíjak a diákoknak szóló VitaMAX sCOOL csomagnál

A Vodafone Magyarország új prepaid, azaz feltöltőkártyás csomagot vezet be április elején, mellyel -- mint azt kicsavart neve is sugallja -- elsősorban a vékonyabb pénztárcával rendelkező diákokat célozta meg. A kedvező SMS- és percdíjakért cserébe ennek a csomagnak havidíja is van, 495 forint.

[HWSW] A Vodafone Magyarország új prepaid, azaz feltöltőkártyás csomagot vezet be április elején, mellyel -- mint azt kicsavart neve is sugallja -- elsősorban a vékonyabb pénztárcával rendelkező diákokat célozta meg. A kedvező SMS- és percdíjakért cserébe ennek a csomagnak havidíja is van, 495 forint.

Az induláshoz kapcsolódó akció keretén belül -- 2007. április 1. és 2007. június 30. között -- a hálózaton belüli hívások díja hétköznap este hét és reggel hét között, illetve egész hétvégén mindössze 9 forint percenként. Hétköznap napközben a Vodafone-os számok 39 forintért hívhatóak. Ugyancsak 39 forintos percdíjért érhetőek el más mobilszolgáltató ügyfelei, illetve a vezetékes hálózatok.

A három hónapos akció során minden hálózatba 9 forintért küldhető szöveges üzenet. Június 30-a után a Vodafone hálózatba küldött SMS 9 forintba, a hálózaton kívülre küldött SMS pedig 24 forintba kerül majd. Az MMS-üzenetek is jóval olcsóbbak lesznek, ezek hálózaton belüli díja 18 forint, hálózaton kívülre egységesen 60 forintba kerülnek.

A VitaMAX sCOOL tarifacsomag havi 2 megabájtnyi ingyenes adatforgalmat is magában foglal, mely például WAP-elérésre is igánybe vehető. Az adatforgalmi határ átlépése előtt a Vodafone SMS-ben értesíti az ügyfeleket. A tarifacsomagra természetesen nem csak diákigazolvánnyal lehet előfizetni, arra bárki szabadon átválthat jelenlegi VitaMAX csomagjáról.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.