Szerző: Ady Krisztián

2007. március 26. 17:41

Megérkezett a Sony Ericsson első HSDPA-képes mobiltelefonja

Két új mobiltelefont mutatott be ma a Sony Ericsson: a Z-sorozatba tartozó, így széthajtható Z750 modell a svéd-japán gyártó első HSDPA adatátvitelre is képes mobiltelefonja, míg a W580i a harmadik generációs W850i Walkman-telefon két és feledik generációs változata.

[HWSW] Két új mobiltelefont mutatott be ma a Sony Ericsson: a Z-sorozatba tartozó, így széthajtható Z750 modell a svéd-japán gyártó első HSDPA adatátvitelre is képes mobiltelefonja, míg a W580i a harmadik generációs W850i Walkman-telefon "két és feledik" generációs változata.

Z750

A tükrös felületű, rejtett külső kijelzőjű Z750 mobiltelefon két színben, szürkében és rózsaszínben lesz kapható, a készülék azonban főként a HSDPA adatátvitel támogatása miatt tarthat nagy érdeklődésre számot. A legokosabb Z-kategóriájú készülékkel villámgyorsan tölthetjük le az RSS-csatornák frissítéseit, vagy nézhetjük meg e-mailjeinket.

A 2 megapixeles kamera képeit 2,2 hüvelykes kijelzőn tekinthetjük meg, a teljes funkcionalitású médialejátszó pedig támogatja a főbb zenei formátumokat. A Z750 beépített, RDS funkcióval ellátott FM-rádióval is rendelkezik, támogatja a vezeték nélküli szinkronizálást és az emailek, naptár és kapcsolatok Direct Push kezelését. A készülék 2007 harmadik negyedévétől lesz kapható.

Sony Ericsson W580
Sony Ericsson W580

W580

A Sony Ericsson másik bejelentett készüléke, a W580 Walkman-telefon a W850i szétcsúsztatható mobil harmadik generációs funkcióktól megszabadított, ennek megfelelően kissé átszabott külsejű változata. A készülék vékonyabb, csupán 14 mm vastag, és a zenelejátszás mellett a sporthoz is aktív segítséget nyújt. A telefon számolja a megtett lépéseit, az elégetett kalóriákat, figyeli a sebességet, a távolságot és az időt. A szétcsúsztatható megoldásnak köszönhetően nagy, 2,0 hüvelyk átmérőjű színes kijelzővel rendelkezik a készülék, mely 2007 harmadik negyedévétől lesz kapható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról