Szerző: Ady Krisztián

2007. március 1. 15:15

Újságok a mobilon: megérkezett a T-Mobile Mobizin

Újságok mobil változatai varázsolja előfizetői kompatibilis készülékére a T-Mobile: a Mobizin olvasóprogrammal havi 780 forintért juthatunk hozzá több népszerű magazin mobilra szerkesztett kiadásaihoz. A havidíj a frissítéshez, letöltéshez szükséges belföldi forgalmi díjat is tartalmazza, így ezen a havidíjon felül nincsenek többletköltségek.

[HWSW] Újságok mobil változatai varázsolja előfizetői kompatibilis készülékére a T-Mobile: a Mobizin olvasóprogrammal havi 780 forintért juthatunk hozzá több népszerű magazin mobilra szerkesztett kiadásaihoz. A havidíj a frissítéshez, letöltéshez szükséges belföldi forgalmi díjat is tartalmazza, így ezen a havidíjon felül nincsenek többletköltségek.

Induláskor a Mobizin előfizetők a CKM, a Joy, a Manager Magazin, az Origo, az Origo időjárás és a mindmegette.hu közül választhatnak, a kínálat ezt követően bővül majd. A Mobizin szolgáltatást a T-Mobile előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei egyaránt igénybe vehetik, egyszerűen, a Mobi kódszó elküldése (30/4444-900) után letölthetik a magazinok előfizetéséhez, olvasásához szükséges programot.

A letöltött program (Symbian vagy Java kliens létezik) regisztrálását követően a 780 forintos havi díj ellenében a rendelkezésre álló magazinok közül bármelyikre, egyszerre akár többre is elő lehet fizetni. A Mobizin tartalmait a T-Online-nal szerződő magazinok és internetes oldalak szerkesztőségei biztosítják, a cikkek újságonként eltérő időpontban és sűrűséggel frissülnek.

A Mobizin bevezetésével útjára indult a mobiltelefonos hirdetés is, hiszen a Mobizin olvasói egyes cikkek előtt rövid figyelemfelkeltő hirdetésekkel találkozhatnak. A Mobizin kliensek jelenleg a Motorola U6, V3, V3i, V3i D&G, Nokia 6230i, 6233, 6280, 8800, E61, Sony Ericsson D750i készülékekkel komaptibilisek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról