Szerző: Ady Krisztián

2007. február 28. 09:08

Telefonelőfizetés nélküli ADSL-t kínál a Pantel

Lapunk információi szerint telefonelőfizetés nélküli ADSL-elérést vezet be kínálatába március 1-től a Pantel. A kizárólag teljes szolgáltatóváltással igénybe vehető -- ennek megfelelően a Pantel lefedettségi területén belül elérhető -- csomagok előfizetése esetén a szolgáltató nem csak a teljes ügyintézést átvállalja, de online megrendelés esetén az első havi díjat is elengedi.

[HWSW] Lapunk információi szerint telefonelőfizetés nélküli ADSL-elérést vezet be kínálatába március 1-től a Pantel. A kizárólag teljes szolgáltatóváltással igénybe vehető -- ennek megfelelően a Pantel "lefedettségi területén" belül elérhető -- csomagok előfizetése esetén a szolgáltató nem csak a teljes ügyintézést átvállalja, de online megrendelés esetén az első havi díjat is elengedi.

A "meztelen" csomagokat opcionálisan VoIP-alapú telefonszolgáltatással is lehet kérni, melynek nincs havidíja, egy fillérrel sem kerül többe a telefonálási lehetőség, sőt, korábbi számunkat is megtarthatjuk. Amennyiben sokat telefonálunk, a Pantel komplett telefonos csomagja plusz bruttó 2300 forintba kerül az ADSL díján felül, melybe 100 órányi belföldi vezetékes hívás, Pantel hálózaton belüli ingyenes hívási lehetőség is beletartozik.

A vállalat négy sávszélességű telefonelőfizetés nélküli csomagot kínál március 1-től: a maximum 1 megabit/s letöltési sebességű elérés bruttó 4990 Ft-ba, a 3 megabites 6990 Ft-ba, az 5 megabites 7690 forintba, a 24 MAX csomag pedig 10690 forintba kerül havonta. Ez utóbbi csomag esetén a műszakilag, vonalunkon elérhető legnagyobb letöltési sebességet vehetjük igénybe, mely akár 18-20 megabit/s-ot is elérhet. A korábbi előfizetők az eddig fizetett díjaknak megfelelő sávszélességet kapják majd, számukra 2-ről 3 megabitre, 4-ről 5 megabitre nő a letöltési sebesség.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról