Szerző: Ady Krisztián

2007. február 23. 09:56

Letölthető az Opera Mini mobilos webböngésző legfrissebb verziója

Megjelent és három különöző módon elérhető az Opera Software javás böngészőjének legfrissebb változata. Az Opera Mini 3.1-es verzióját jóformán bármilyen mobiltelefonon futtathatjuk, mely támogatja a Java alkalmazásokat és legalább WAP-elérést biztosít.

[HWSW] Megjelent és három különöző módon elérhető az Opera Software javás böngészőjének legfrissebb változata. Az Opera Mini 3.1-es verzióját jóformán bármilyen mobiltelefonon futtathatjuk, mely támogatja a Java alkalmazásokat és legalább WAP-elérést biztosít.

A 3.1-es változat nem igazán hozott új funkciókat, főként a hibák javítására összpontosítottak a szoftverfejlesztők, de az új verzióban a hírcsatornáink (RSS) címét már kedvünk szerint átírhatjuk. Az újabb változat még több mobiltelefonnal lett kompatibilis és javítottak a kapcsolatok kezelésén is. A beépített kereső már a Yahoo! motor kifejezetten Opera Minire szabott változatát használja.

Opera Mini Beta 3.0

Az Opera Mini különböző módokon érhető el: a mini.opera.com oldal behívásával a telefon WAP-böngészőjébe kifejezetten a telefonunkhoz szabott változatot tölthetünk le, vagy az Opera weboldalán keresztül PC-nkre is letölthetjük a megfelelő verziót, melyet ezt követően saját magunknak kell valahogy a telefonra telepíteni. Egy harmadik módszer is elérhető, ha lusták lennénk gépelni: az Opera weboldalán megadhatjuk telefonszámunkat, amire egy ingyenes SMS-ben elküldik a letöltéshez vezető linket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról