Szerző: Bodnár Ádám

2007. február 2. 14:21

Új vállalatirányítási szoftverek tömkelege az Oracle-től

Applications Unlimited rendezvénysorozatán öt termékcsaládjának új verzióját jelentette az Oracle. Az Oracle E-Business Suite R12, a JD Edwards EnterpriseOne 8.12, a JD Edwards World A9.1, a Siebel CRM 8.0, valamint a PeopleSoft Enterprise R9.0 egyidejű kiadása jelentős esemény mind a vállalat, mind az ügyfelek életében.

[HWSW] Applications Unlimited rendezvénysorozatán öt termékcsaládjának új verzióját jelentette az Oracle. Az Oracle E-Business Suite R12, a JD Edwards EnterpriseOne 8.12, a JD Edwards World A9.1, a Siebel CRM 8.0, valamint a PeopleSoft Enterprise R9.0 egyidejű kiadása jelentős esemény mind a vállalat, mind az ügyfelek életében.

Kétszáz hazai ügyfél, figyelem!

A bejelentések Magyarországon több mint 200 felhasználó szervezet számára különösen jelentősek, mert ők az Oracle támogatási szolgáltatása keretében frissíthetik rendszereiket az új, plusz funkciókat nyújtó verziókkal. Az Oracle közvetlen konzultációkat folytatott különböző felhasználói csoportokkal annak érdekében, hogy valóban az ügyféligényekkel találkozó fejlesztések kerüljenek az új verziókba, így a termékek ténylegesen megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak.

"Az Oracle az új kiadásokkal is bizonyítani kívánja, hogy meghirdetett stratégiája szerint védi és erősíti az ügyfelek meglévő beruházásainak értékét" -- emelte ki Charles Phillips, az Oracle elnöke. Az iparágban vezető fejlesztések mellett az Oracle a sikeres bevezetéshez szükséges további komponensekről sem feledkezik el. Automatikus upgrade szkriptek és részletes termékdokumentációk mellett a partneri hálózat és számos különféle tanfolyam áll az ügyfelek rendelkezésére.

Az Oracle egyúttal ismertette az Oracle Fusion koncepcióját is, amely a cég következő generációs alkalmazáscsaládjának alapját jelenti, és amelynek fejlesztése a fenti termékek fejlesztésével párhuzamosan folyik. A tervek szerint az Oracle Fusion köztesszoftveren alapuló Oracle Fusion alkalmazások a szoftveripar első, teljes mértékben szabványokra épülő, SOA-alapú alkalmazáscsaládját alkotják majd.

Újdonságok egész sora

Az Oracle E-Business termékcsaládon belül az Oracle 18 új modullal, 2443 új fejlesztéssel jelentkezik, ezen belül számos funkció támogatja kifejezetten a nemzetközi szervezetek napi üzletmenetét. Az Oracle szintén ma mutatta be a PeopleSoft Enterprise Human Capital Management (HCM) 9.0 verzióját is, amely mintegy 1478 fejlesztést foglal magában. A PeopleSoft Enterprise HCM új verziója az egész nagyvállalatra kiterjedő irányítási képességeket kínál.

A Siebel CRM termékcsalád tíz új modult és 366 fejlesztést tartalmaz. Új, feladat alapú felhasználói interfészével, nagyvállalati keresési képességeivel, SOA-kész CRM-funkcióival és a felhasználói interakciókat követő, valós idejű betekintést nyújtó, beépített üzleti intelligenciával együtt az új kiadás gyorsabban bevezethető -- állítja róla az Oracle.

Tíz év óta a JD Edwards World első jelentős kiadása a most megjelent A9.1-es változat, amely 4 új modult és 1297 fejlesztést foglal magában. A JD Edwards EnterpriseOne most bejelentett 8.12-es verziója 5 új terméket foglal magában, köztük az új Operational Sourcing modult, továbbá három új modult az élelmiszer- és üdítőital-ágazat számára, emellett 291 fejlesztést tartalmaz. A JD Edwards Enterprise One 8.12 lokalizál magyar változatát is ma jelenti be a cég.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról