Szerző: Bodnár Ádám

2007. január 30. 15:42

Bojár Gábor volt a tavalyi év üzletembere az Ernst & Young szerint

Negyedik alkalommal adtát át az Ernst & Young Entrepreneur Of The Year (Az év üzletembere) üzleti díjakat Magyarországon. A bírálóbizottság döntése alapján a megtisztelő címet Bojár Gábor, a Graphisoft SE Európai Rt. elnöke vehette át, míg a Jövő ígérete díjat Kovács Zoltán, a Kirowski Zrt. vezérigazgatója kapta.

[HWSW] Negyedik alkalommal adtát át az Ernst & Young "Entrepreneur Of The Year" ("Az év üzletembere") üzleti díjakat Magyarországon. A bírálóbizottság döntése alapján a megtisztelő címet Bojár Gábor, a Graphisoft SE Európai Rt. elnöke vehette át, míg a "Jövő ígérete" díjat Kovács Zoltán, a Kirowski Zrt. vezérigazgatója kapta.

Bojár Gábor "vállalatvezetés-technikai elvei és innovatív ugyanakkor emberközpontú vállalati kultúrája mellett példamutató, társadalmilag felelős személyiségével" nyerte el a kitüntetést. A "Jövő ígérete", Kovács Zoltán, a Kirowski Zrt. vezérigazgatójaként az elmúlt 6 évben ígéretes vezetői készségekről tett tanúbizonyságot, és újító üzleti megoldásaival kiugró, fenntartható növekedési ütemet produkált vállalkozásában.

"Megtiszteltetés, hogy ezen az estén igazi győzteseket, kiemelkedő üzletembereket köszönthetünk. Ők az üzleti élet példaképei, akik szakmájuk szeretetével és elhivatottságukkal építették fel sikeres vállalkozásaikat" -- mondta Havas István, az Ernst & Young magyarországi vezérigazgatója. Bojár Gábornak még nem ért véget a verseny, hiszen ő képviseli majd Magyarországot az Ernst & Young "World Entrepreneur Of The Year" gáláján, Monte Carlóban, ahol független bírák hoznak majd döntést a legkiválóbb nemzetközi vállalkozó személye felől, az egyes országokban választott "Az év üzletembere" díjazottak közül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról