Szerző: Bodnár Ádám

2007. január 24. 12:49

Az XAPT a Tectura világméretű stratégiai partnerprogramjának tagja lett

Stratégiai szövetséget kötött a XAPT és a Tectura, amely a Microsoft üzleti alkalmazásainak legnagyobb bevezetője a közép- és nagyvállalati piacon. A stratégiai partnerség az XAPT-ot a Tectura exkluzív, sikeres szövetségi rendszerének részévé teszi, és elősegíti a további szoros üzleti együttműködést. -- vélik a Microsoft Dynamics AX és NAV (korábban Axapta és Navision) hazai és regionális bevezetéseiben jeleskedő cégnél.

[HWSW] Stratégiai szövetséget kötött a XAPT és a Tectura, amely a Microsoft üzleti alkalmazásainak legnagyobb bevezetője a közép- és nagyvállalati piacon. A stratégiai partnerség az XAPT-ot a Tectura exkluzív, sikeres szövetségi rendszerének részévé teszi, és elősegíti a további szoros üzleti együttműködést. -- vélik a Microsoft Dynamics AX és NAV (korábban Axapta és Navision) hazai és regionális bevezetéseiben jeleskedő cégnél.

A szövetség mindkét fél számára kizárólagosságot biztosít. A Tectura Microsoft Dynamics-projekteket Magyarországon kizárólag az XAPT-tal valósít meg, és hasonlóképpen az XAPT a Tecturával fog együttműködni minden olyan nemzetközi feladaton, ahol a Tectura helyi irodával rendelkezik. Ezen túl a szövetség az XAPT számára kizárólagos hozzáférést biztosít a Tectura iparágspecifikus üzleti megoldásaihoz Microsoft Dynamics NAV és Microsoft Dynamics AX alapokon, többek között diszkrét, illetve folyamatos gyártási, valamint gyógyszeripari alkalmazásokhoz. A Tectura Vertical Solution Centre tanfolyamának elvégzése után az XAPT jogosult lesz a Tectura iparági megoldásainak magyarországi értékesítésre és bevezetésére.

"A Tecturával kötött stratégiai együttműködésünk révén újabb eszközök állnak rendelkezésünkre ügyfeleink még jobb kiszolgálására, kiterjesztett termékek és szolgáltatások nyújtására, és szívesen állunk helyi tudásunkkal a Tectura nemzetközi ügyfeleinek rendelkezésére" -- nyilatkozta Dr. Schvarcz Zoltán, az XAPT alapítója és ügyvezetője. ". Mindkét szervezetnél egyetértünk abban, hogy a szoros együttműködés révén még jobb helyzetben leszünk a magyarországi üzleti lehetőségek kihasználására."

A világszerte több mint 1400 dolgozót foglalkoztató Tectura összesen mintegy 4000 ügyféllel rendelkezik 60 országban. A cég 20 országban több mint 60 irodát üzemeltet. A most életre hívott Tectura Strategic Alliance Programnak jelenleg 15 tagja van, az XAPT mellett cseh, lengyen, román, osztrák, olasz, francia, mexikói, orosz, görög, litván, és dél-afrikai vállalatok csatlakoztak a szövetséghez.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról