Szerző: Bodnár Ádám

2007. január 23. 14:35

Elektronikus ügyintézés Budaörsön

A Budaörsi Önkormányzat weboldalán már meg lehet tekinteni a helyi adóinformációkat és már az adónyilatkozatok is továbbíthatók e helyen. A rervek szerint hamarosan további szolgáltatások is elérhetők lesznek a Budaörsi Önkormányzat portálján. Az elektronikus ügyfélszolgálat az E-Group Services Kft. fejlesztésében készült el.

[HWSW] A Budaörsi Önkormányzat weboldalán már meg lehet tekinteni a helyi adóinformációkat és már az adónyilatkozatok is továbbíthatók e helyen. A rervek szerint hamarosan további szolgáltatások is elérhetők lesznek a Budaörsi Önkormányzat portálján. Az elektronikus ügyfélszolgálat az E-Group Services Kft. fejlesztésében készült el.

A budaörsi rendszert létrehozó E-Group Services Kft. nevéhez köthető egyébként a Magyarországon elsőként minősítést kapott elektronikus aláírás technológia, az SDX (Signed Document eXpert), amelyet a Budaörsi Önkormányzaton kívül többek között a Ügyfélkapu és az Országos Nyugdíjfolyósítási Intézet is alkalmaz.

Az elérhető űrlapok száma folyamatosan bővül, a tervek szerint 2007. májusig további négy gyakran használt adóűrlap is elektronizálásra kerül. A középtávú célok között pedig 15-20-féle dokumentum közzététele szerepel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról