Szerző: Bodnár Ádám

2007. január 4. 09:05

Négymilliárd forint közelében az Atigris forgalma

Tavaly 6 százalékkal 3,9 milliárd forintra növekedett az Atigris -- korábbi nevén SZÁMALK -- bevétele, a cég közlése szerint leginkább az infrastrukturális projektek, a rendszerintegráció, a beszerzési rendszerek, az IT-biztonság, illetve az egyedi szoftverfejlesztés területén kapott több megrendelést.

[HWSW] Tavaly 6 százalékkal 3,9 milliárd forintra növekedett az Atigris -- korábbi nevén SZÁMALK -- bevétele, a cég közlése szerint leginkább az infrastrukturális projektek, a rendszerintegráció, a beszerzési rendszerek, az IT-biztonság, illetve az egyedi szoftverfejlesztés területén kapott több megrendelést.

Idén a vállalat elsősorban a régóta várt új Microsoft-termékektől, a Windows Vistától, az Office 2007-től, valamint az Exhange Server 2007-től várja megrendeléseinek további növekedését, de az Antigen biztonsági termékek iránt is élénk az érdeklődés. 2007 várhatóan elsősorban infrastrukturális projektekről, infrastruktúra-optimalizációról, az IT-biztonságról és egyedi szoftverfejlesztésről szól majd az Atigris számára -- véli Papp Tibor, az Atigris vezetője.

Az Atigris hangsúlyozta, hogy a technológiához kapcsolódó szolgáltatások és kereskedelem területén jelentős sikereket elért cég tavaly hatodik alkalommal kapta meg a "Licencértékesítésben legkiemelkedőbb partner" kitüntetést a Microsofttól, de elnyerte "A legkiemelkedőbb nagyvállalati infrastruktúra partner" díjat is. Az Atigris felkészültségét jelzi, hogy jelenleg a Microsoft egyetlen hazai "Licensing Solutions Competency" címmel rendelkező Gold Partnere.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról