Szerző: Bodnár Ádám

2006. december 11. 11:37

Epicor Information Worker: együttműködés az Office 2007-tel

Az Epicor Software Corporation bejelentette, hogy továbbra is elkötelezetten támogatja a Microsoft legfrissebb technológiáit, beleértve a Microsoft Office 2007 rendszert és a Windows Vistát: az Epicor Information Worker (IW) a cég ügyviteli alkalmazásait a Microsoft Office 2007 rendszeren is elérhetővé teszi, és még hatékonyabb hozzáférést biztosít az üzleti adatokhoz.

[HWSW] Az Epicor Software Corporation bejelentette, hogy továbbra is elkötelezetten támogatja a Microsoft legfrissebb technológiáit, beleértve a Microsoft Office 2007 rendszert és a Windows Vistát: az Epicor Information Worker (IW) a cég ügyviteli alkalmazásait a Microsoft Office 2007 rendszeren is elérhetővé teszi, és még hatékonyabb hozzáférést biztosít az üzleti adatokhoz.

"Büszkék vagyunk arra, hogy vállalati üzleti megoldásaink a legfelső kategóriában megszokott funkcionalitást kínálják középpiaci összköltséggel (TCO), gyors befektetés-megtérülést nyújtva vásárlóink számára" -- jelentette ki Scott Smith, az Epicor termékmarketing-részlegének vezetője. "A Microsoft technológiájának felhasználásával az Epicor Information Workerhez hasonló innovatív SOA- és webszolgáltatás-alapú megoldásokat készíthetünk, amelyek valódi üzleti értéket nyújtanak vásárlóinknak."

"Az Epicor kiváló példa egy olyan ipari partnerre, amely kihasználja a Microsoft Office 2007 rendszert, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az ERP-rendszerben tárolt, az üzlet hatékonyságának növeléséhez szükséges, adatokat, információkat egyszerűbben, a megszokott, rugalmas irodai alkalmazásokon keresztül érjék el" -- mondta Rob Bernard, a Microsoft Worldwide ISV csoportjának igazgatója. "Az Epicor továbbra is korai alkalmazója a Microsoft legfrissebb technológiáinak, részt vesz számos műszaki alkalmazási programban, mint például a Windows Vista, a Office 2007 rendszer, az Office Project 2007, a Windows Workflow programok technikai adaptációjában."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról