Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 30. 14:00

Újabb kis- és középvállalati ERP-megoldást dob piacra itthon az SAP

Az SAP AG Magyarországon is megkezdte a kis- és középvállalatoknak szánt All-in-One ERP üzleti szoftver értékesítését. A vállalat elsősorban az évi 2,5 milliárd forint körüli forgalmat bonyolító vállalkozások érdeklődésére számít, amelyek szeretnék átláthatóbbá és hatékonyabbá tenni pénzügyi, számviteli, készletezési folyamataikat, de az All-in-One ERP átfogja a vevői ajánlatkéréstől a pénz beérkezésééig, a szállítói oldalon pedig a beszerzési igénytől a fizetésig terjedő folyamatokat is.

[HWSW] Az SAP AG Magyarországon is megkezdte a kis- és középvállalatoknak szánt All-in-One ERP üzleti szoftver értékesítését. A vállalat elsősorban az évi 2,5 milliárd forint körüli forgalmat bonyolító vállalkozások érdeklődésére számít, amelyek szeretnék átláthatóbbá és hatékonyabbá tenni pénzügyi, számviteli, készletezési folyamataikat, de az All-in-One ERP átfogja a vevői ajánlatkéréstől a pénz beérkezésééig, a szállítói oldalon pedig a beszerzési igénytől a fizetésig terjedő folyamatokat is.

A vállalat kínálatában az új termék a Qualified SAP All-in-One package és a Business One között helyezkedik el és kifejezetten az általános üzleti folyamatok támogatására szolgál. A termék azonban teljes értékű MySAP ERP licenceket tartalmaz, így a bevezetést követően tetszőlegesen bővíthető, fejleszthető akár az SAP saját, iparág-specifikus megoldásaival, akár partnerek által fejlesztett komponensekkel.

Az SAP All-in-One ERP a MySAP ERP-re és az SAP Best Practices csomagra épül és viszonylag rövid idő -- 80-100 embernap alatt -- bevezethető. A terméket az SAP összesen kilenc hazai partnere (ABConsulting, BCS, Bsis9, IDS-Scheer, Itelligence, Hostlogic, MySMB, Synergon, Unitis) forgalmazza, akiknél az SAP All-in-One ERP azonnal elérhető -- mondta el Veres Zsolt, az SAP értékesítési vezetője.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról