Szerző: Ady Krisztián

2006. november 15. 14:20

Pornóval a magyar IP-televíziózásért

A mai nappal megkezdte működését az első magyar, erotikus tartalmat szolgáltató, kizárólag IP-televíziós szolgáltatáson keresztül elérhető csatorna, a LUXx TV. A 24 órás csatorna a TVnet Kft.-nek, valamint az erotikus filmgyártás nemzetközi hírű hazai mesterének, a LUXx TV műsorigazgatójának, Kovács Kovi Istvánnak koprodukciójában jött létre.

[HWSW] A mai nappal megkezdte működését az első magyar, erotikus tartalmat szolgáltató, kizárólag IP-televíziós szolgáltatáson keresztül elérhető csatorna, a LUXx TV. A 24 órás csatorna a TVnet Kft.-nek, valamint az erotikus filmgyártás nemzetközi hírű hazai mesterének, a LUXx TV műsorigazgatójának, Kovács Kovi Istvánnak koprodukciójában jött létre.

Triple play

A LUXx TV a TVnet TVtévé szolgáltatásán belül lesz elérhető. A TVnet IP-televíziós szolgáltatása mellé internetet és VoIP telefonszolgáltatást is kínál, így igazi triple-play szolgáltatást nyújt ott, ahol ez műszakilag lehetséges. A komplett csomagban jutányosabb áron hozzáférhető a három szolgáltatás, mintha egyenként fizetne elő azokra a felhasználó.

Januártól a LUXx TV új műsorain túl két másik TVnetes csatorna várja Budapest és a nagyobb vidéki városok TVtévézőit. A ma délelőtti induláson az ötletadó ifj. Lengyel Tibor, a technológiai hátteret adó TVnet ügyvezető igazgatója instrukciói alapján Kovács Kovi István, az erotikus filmgyártás guruja adta meg az IPTV képernyőjén az indító, gyermekzárt feloldó kódot.

Igény van rá

"Előfizetőink körében végzett felmérésünk azt mutatta, hogy igény van az erotikus tartalomra. A megkérdezettek közel kétharmada voksolt erre a tematikára" – mondta ifj. Lengyel Tibor a mai sajtótájékoztatón. A TVnet első embere nagy reményeket fűz a saját csatornához, és jövőre közel 10 ezer TVtévé előfizetővel számol.

A szexcsatorna tartalmi atyja Kovi, aki régi vágya megvalósulását látja a LUXx TV-ben: "Évek óta szerettem volna csatornát teremteni a hazai erotikus filmkészítésnek, így találkozásunk a TVnettel nagyon szerencsés volt. Az IPTV által és a mi tartalmunkkal megtöltve egy, a világban is egyedi, igényes, felnőtteknek szóló magyar csatornát indítottunk el ma". A tervek alapján januártól saját gyártású műsorok, magazinok, riportok tűzdelik majd, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább neki tetsző programot.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról