Szerző: Ady Krisztián

2006. november 14. 10:56

Ingyenes WAP a Pannon új előfizetőinek

Új WAP-népszerűsítő akcióba kezdett a Pannon: minden egyes új előfizetőjének, legyen az számlás vagy kártyás előfizető, 2007. december 31-ig 1 megabájtnyi ingyenes WAP-forgalmat ad ajándékba. A belföldön felhasználható adatforgalmi kedvezményt a vásárlás napjától számított egy hónapig lehet igénybe venni.

[HWSW] Új WAP-népszerűsítő akcióba kezdett a Pannon: minden egyes új előfizetőjének, legyen az számlás vagy kártyás előfizető, 2007. december 31-ig 1 megabájtnyi ingyenes WAP-forgalmat ad ajándékba. A belföldön felhasználható adatforgalmi kedvezményt a vásárlás napjától számított egy hónapig lehet igénybe venni.

A Pannon sajét WAP-portálján, a Pannon W@P-on mindenki találhat számára érdekes információt, akár a legfrissebb híreket szeretné elolvasni, akár szórakozási lehetőségeket keres. A Hírek oldalon mindig az aktuális bel- és külföldi hírek, gazdasági hírek, időjárás, balesetek, bűnügyek találhatóak, de ugyanígy elolvashatók a bulvár hírek vagy a heti lottószámok is. A Sporthírek mellett a Hasznos oldalon menetrendeket, szótárakat, banki szolgáltatásokat, apróhirdetéseket böngészhetnek a wapozók.A szabadidő eltöltésére is számos tippet ad a portál, megtaláljuk a mozi- és színházműsort, étteremajánlót, koncertajánlót a Szabadidő menüpontban. Aki nagyobb szabadságra vágyik, a Pannontól is letöltheti az Opera Mini javás internetböngészőt is, mellyel a világháló bármely weboldalát megtekinthetjük a mobiltelefonunk segítségével.

Az 1 megabájtos kedvezmény nem vonatkozik az önállóan vásárolt feltöltőkártyás előfizetésekre, illetve a Happy tarifacsomaggal rendelkezőkre. A fel nem használt forgalmi kedvezmény sajnos a következő hónapra nem vihető át.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról