Szerző: Ady Krisztián

2006. november 13. 16:32

A legkisebb színes A3-as nyomtató az OKI-tól

Az OKI Printing Solutions november 27-én kezdi meg legújabb -- és egyben a legkisebb legolcsóbb -- színes, A3-as nyomtatója értékesítését. A C8600 modell fogyasztói ára az eddig megszokott A3-as színes készülékek árának hozzávetőlegesen a fele lesz, de a készülék helyfoglalásában is hasonló csökkenést értek el.

[HWSW] Az OKI Printing Solutions november 27-én kezdi meg legújabb -- és egyben a legkisebb legolcsóbb -- színes, A3-as nyomtatója értékesítését. A C8600 modell fogyasztói ára az eddig megszokott A3-as színes készülékek árának hozzávetőlegesen a fele lesz, de a készülék helyfoglalásában is hasonló csökkenést értek el.

A kicsi és olcsó C8600 három változata valóban új kategóriát teremt az irodai színes nyomtatók piacán. Az új nyomtató egymenetes papírtovábbításának és kétoldalas nyomtatási képességének köszönhetően üzleti dokumentumok széles skálájának gazdaságos, könnyen olvasható formátumú előállítását teszi lehetővé, a pénzügyi táblázatoktól a kiadványokon, jelentéseken, tervrajzokon át a nagyobb folyamatábrákig és grafikonokig.

A készülék A6-tól A3 méretig, 200 g/m2 papírvastagságig képes nyomtatni, és akár 1,2 m hosszú reklámcsíkokat is elő tud állítani. A C8600 az OKI Printing Solutions saját, egyedülálló hardveres és szoftveres technológiájára, a High Definition Color (nagy felbontású színkezelés) technológiára épül, amely a nagy felbontású LED nyomtatófejeknek, az egyenes vonalú papírtovábbító rendszernek, a különleges festéknek és a továbbfejlesztett nyomtatóvezérlő rendszernek köszönhetően nyújt hibátlan nyomtatást.

OKI

A C8600 többféle felszereltséggel lesz kapható, a C8600n modellt hálózati kártyával is ellátják, a C8600dn emellett kétoldalas nyomtatásra is képes, ímg a C8600cdtn a kétoldalas nyomtatás és a hálózati kártya mellett második papíradagolóval és állvánnyal is rendelkezik. A készülékek 26 oldal/perces színes és 32 oldal/perces fekete-fehér nyomtatásra képesek, az első nyomat 10 másodpercen belül elkészül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról