Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 08. 16:07:12

Mobiltelefon vagy inkább noteszgép a Samsung P9000?

Kizárólag Dél-Koreában lesz kapható a Samsung SPH-P9000 Deluxe kommunikátora, amely a lehető legújabb szabványokat és technológiákat süríti egyetlen apró, széthajtható készülékbe.

[HWSW] Kizárólag Dél-Koreában lesz kapható a Samsung SPH-P9000 Deluxe kommunikátora, amely a lehető legújabb szabványokat és technológiákat süríti egyetlen apró, széthajtható készülékbe.

A telefonnak túl nagy, notebooknak túl kicsi készülék a Mobile WiMAX Summit 2006 rendezvényen mutatkozott be. A WiMAX technológia révén villámgyors vezeték nélküli adatátvitelt kínálva a felhasználóknak akár internetezésre, akár internetes telefonhívások bonyolítására. Hanghívásokat emellett a néhány országban (köztük Japánban, Koreában, Ausztráliában, Kanadában és az USA-ban) elérhető CDMA EV-DO hálózatokon is képes bonyolítani.

Az 1 GHz-es Transmeta processzorral, teljes QWERTY billentyűzettel és 5 hüvelykes kijelzővel rendelkező Samsung eszköz 30 gigabájtos merevlemezt tartalmaz és Windows XP operációs rendszert futtat. Az SPH-P9000 beépített 1,3 megapixeles kamerát és Bluetooth-adóvevőt is kapott, a tömege 560 gramm, az akkumulátoros üzemidejéről nincsenek hírek. A termék 2007 elején mutatkozik be a koreai piacon, egyelőre ismeretlen áron és a Samsung egyelőre nem is tervezi, hogy más országokban forgalmazza.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 11:28

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.