Szerző: Ady Krisztián

2006. október 25. 07:54

Megjelent a Firefox webböngésző végleges 2.0-ás változata

A Mozilla -- alig pár nappal az Internet Explorer 7 megjelenését követően -- elérhetővé tette a Firefox 2.0 véglegesített változatát. A böngésző magyar változata FTP-szerverünről is letölthető.

[HWSW] A Mozilla -- alig pár nappal az Internet Explorer 7 megjelenését követően -- elérhetővé tette a Firefox 2.0 véglegesített változatát. A böngésző magyar változata FTP-szerverünről is letölthető.

A Firefox 2.0 apróságokat leszámítva pontosan ugyanúgy néz ki, mint elődje. Jelentősen továbbfejlesztették a fülek (tabs) kezelését, most már lehetőség van a korábban bezárt fülek visszahívására, ha valaki véletlenül mellékattintott volna. További kényelmi szolgáltatás, hogy a böngésző indításkor felajánlja a legutolsó kilépés előtti állapot visszaállítását, azaz betölti a böngészett oldalakat, sőt a letöltéseket is képes folytatni.

A Firefox 2.0 korábbi Release Candidate változatai hamarosan a szoftverbe épített frissítőfunkció segítségével is felfrissülnek a most kiadott, október 10-ére datált verzióra, de a letölthető telepítő segítésével a korábbi változatok a beállítások megtartása mellett egyszerűen felültelepíthetők.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról