Szerző: Bodnár Ádám

2006. október 11. 14:37

Megjelent de nem települt az év legnagyobb hibajavítása a Microsofttól

A Microsoft kedden az idei év legnagyobb hibajavítás-tömegét adta ki, 10 patchben összesen 26 hibát foltozott be a szoftvercég, amelyek részben a Windowsban, részben az Office-ban voltak megtalálhatók. Egy technikai hiba miatt azonban a javítások -- egyelőre -- nem települnek automatikus frissítésként, azokat a felhasználóknak maguknak kell letölteni a Microsoft weboldaláról . A redmondi cég szerint a szakemberek éjt nappallá téve dolgoznak a problémán, hogy a frissítések a lehető leghamarabb automatikusan települjenek.

[HWSW] A Microsoft kedden az idei év legnagyobb hibajavítás-tömegét adta ki, 10 patchben összesen 26 hibát foltozott be a szoftvercég, amelyek részben a Windowsban, részben az Office-ban voltak megtalálhatók. Egy technikai hiba miatt azonban a javítások -- egyelőre -- nem települnek automatikus frissítésként, azokat a felhasználóknak maguknak kell letölteni a Microsoft weboldaláról. A redmondi cég szerint a szakemberek éjt nappallá téve dolgoznak a problémán, hogy a frissítések a lehető leghamarabb automatikusan települjenek.

Redmond eredetileg 11 patchet ígért tegnapra, végül azonban csak 10-et adott ki, ugyanis az egyik nem volt megfelelő minőségű. A 10 folt összesen 26 hibára nyújt orvosságot, ezzel a Microsoft idei legnagyobb léptékű javítása: a korábbi csúcstartó az augusztus második keddjén kiadott csomag volt, amely 12 patchet tartalmazott, összesen 23 hibát javítva. A javítások közül három hat darab kritikus sérülékenységeket foltoz, ezért érdemes mihamarabb telepíteni.

A Microsoft közölte, hogy az Internet Explorer 7 még a hónap vége előtt elérhetővé válik, a böngésző új változat szintén az automatikus frissítésekkel települ majd a felhasználók számítógépeire. A vállalat ugyanakkor elérhetővé tesz egy segédprogramot, amelynek segítségével letiltható lesz az IE7 telepítése. Ennek akkor lehet jelentősége, ha a felhasználó -- például egy vállalat -- még nem áll készen az Internet Explorer 7 bevezetésére, mert például egyes vállalati webes alkalmazások vagy az intranetes portál nem kompatibilis vele.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról