Szerző: Ady Krisztián

2006. október 4. 13:49

Adok-kapok a 'kártyatelefonok' piacán: jön az LG kisméretű mobilja is

Igazi adok-kapok készül a két koreai szórakoztatóelektronikai óriás, a Samsung és az LG Electronics között: míg utóbbi nemrég azzal vádolta riválisát, hogy egyszerűen ellopta rendkívül népszerű csokitelefonja dizájnját és ki akarja golyózni az LG-t az európai piacról, most az LG mutatott be egy új kártyatelefont, mely egyértelműen a Samsung P300 és P310 mobiltelefonjaira hajaz.

[HWSW] Igazi adok-kapok készül a két koreai szórakoztatóelektronikai óriás, a Samsung és az LG Electronics között: míg utóbbi nemrég azzal vádolta riválisát, hogy egyszerűen ellopta rendkívül népszerű csokitelefonja dizájnját és ki akarja golyózni az LG-t az európai piacról, most az LG mutatott be egy "új" kártyatelefont, mely egyértelműen a Samsung P300 és P310 mobiltelefonjaira hajaz.

A KG320S típusjelzésű GSM-telefon csupán 45,5 x 96 mm széles és hosszú, s csupán 9,9 mm vékony. Az apró készülék tömege 73,6 gramm, így akár ingzsebben is hordható. Az elcsúsztatható lencsevédő védi az 1,3 megapixeles kamerát, melyet a "Camera/MP3" gomb segítségével hívhatunk elő. Ugyanezzel a gombbal indíthatjuk el a további multimédiás funkciókat is, hallgathatjuk meg a készülékre másolt, MP3 formátumú zenéinket.

LG-KG320S kártyatelefon

Az LG névjegykártya méretű mobiltelefonja 128 megabájtnyi beépített memóriával rendelkezik, de nem maradhatott ki a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség és a diktafon üzemmód sem. A szórakozásért a közkedvelt Sudoku játék felel. Az LG-KG320S egyidejűleg kerül a boltokba Európában, Ázsiában és Oroszországban. Itthon a készülék 2006. októberétől, elsőként a Photo Hall üzletekben lesz megvásárolható 59990 forintos bruttó áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról