:

Szerző: Ady Krisztián

2006. október 4. 11:43

GSM-hálózatokkal is kompatibilis a D-Link Wi-Fi-telefonja

Az elsősorban hálózati eszközeiről ismert, de a multimédiába is belekóstoló D-Link ma bemutatta belépőjét a mobiltelefonok világába is: a vállalat kétsávos telefonja ugyanis nem csak a Wi-Fi-hálózatokon keresztüli, IP-alapú hanghívások (VoIP) lebonyolítására, hanem mobilhálózatok használatára is alkalmas.

[HWSW] Az elsősorban hálózati eszközeiről ismert, de a multimédiába is belekóstoló D-Link ma bemutatta belépőjét a mobiltelefonok világába is: a vállalat kétsávos telefonja ugyanis nem csak a Wi-Fi-hálózatokon keresztüli, IP-alapú hanghívások (VoIP) lebonyolítására, hanem mobilhálózatok használatára is alkalmas.

A V-Click telefon a VoIP-szolgáltatások mellett a GSM-hálózatokat is támogatja, háromsávos modulja a világ bármely részén használhatóvá teszi a készüléket. A vásárlók egyetlen gombnyomással válthatnak mobilhálózatról Wi-Fi-re, és vissza. A 2007 első negyedévétől megvásárolható, körülbelül bruttó 125 ezer forintos áron piacra kerülő mobiltelefon minden SIP technológiát használó internettelefon-társasággal kompatibilis, melyekből akár többet is bekonfigurálhatunk.

D-Link GSM és Wi_Fi-telefon

A D-Link V-Click telefonok fekete, vékony házat kaptak, de további színekben is tervezi a gyártó a piaci bevezetést. A telefonban megtalálható az Opera böngésző is, mellyel Wi-Fi hotspotokra lehet bejelentkezni a 176 x 220 pixeles kijelzőn. A Wi-Fi-vezérlő támogatja a WEP, WPA és WPA2 titkosítást is. A képek, dokumentumok a 24 megabájtnyi memóriában foglalhatnak helyet.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:37

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.