Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 22. 12:27

Nagy kontrasztarányú LCD-monitorok a Delltől

A világ legnagyobb PC-gyártója, a Dell bemutatta legújabb LCD-monitorjait, melyek nagy kontrasztaránnyal, láthatósági szöggel és 4-portos USB-elosztóval is rendelkeznek. A 17 hüvelykes Dell UltraSharp 1707FPV és a 19 hüvelykes 1907FPV LCD-monitorokat a specifikációkból valószínűsíthetően Samsung kijelzőkkel szerelték fel.

[HWSW] A világ legnagyobb PC-gyártója, a Dell bemutatta legújabb LCD-monitorjait, melyek nagy kontrasztaránnyal, láthatósági szöggel és 4-portos USB-elosztóval is rendelkeznek. A 17 hüvelykes Dell UltraSharp 1707FPV és a 19 hüvelykes 1907FPV LCD-monitorokat a specifikációkból valószínűsíthetően Samsung kijelzőkkel szerelték fel.

A monitorok a Dell szerint ideálisak üzleti és otthoni felhasználásra, és természetesen "bármely munkakörnyezetbe könnyen beilleszthetők". A készülékeket le lehet választani az asztali állványaikról és falra is szerelhetők tartókonzolok segítségével. Mindkét monitor állítható magasságú (130mm felfelé/lefelé), dönthető (jobbra/balra 50 fokos szögben, előre-hátra 4-20 fokos szögben) és akár 90 fokkal el is fordíthatók, a dokumentumok jobb olvashatósága érdekében.

Dell 1707FPV LCD-monitor
Dell 1707FPV LCD-monitor

A 17 hüvelykes modell kontrasztaránya 1500:1-hez, míg a 19 hüvelykes monitor 1000:1-hez értékkel büszkélkedhet. Mindkét monitor natív felbontása 1280 x 1024 pixel. A videokártyák képét nem csak analóg, hanem DVI digitális csatlakozáson keresztül is képesek fogadni. A Dell legújabb monitorai már kaphatók a Dell üzleti partnereinél.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról