Szerző: Bodnár Ádám

2006. szeptember 20. 15:57

Simó György vezeti a T-Comot

Mától Simó György a Magyar Telekom vezetékes üzletágának, a T-Comnak a vezetője -- adta hírül a cég. Simót júniusban, Christopher Mattheisen távozása után nevezték ki a T-Com élére, akkor még ideiglenes hatállyal, most azonban a vállalat igazgatótanácsa úgy határozott, a jövőben is ő írányítja a Magyar Telekom vezetékes üzletágát. Az üzletág vezetése mellett Simó marad a T-Online vezérigazgatója is.

HIRDETÉS

[HWSW] Mától Simó György a Magyar Telekom vezetékes üzletágának, a T-Comnak a vezetője -- adta hírül a cég. Simót júniusban, Christopher Mattheisen távozása után nevezték ki a T-Com élére, akkor még ideiglenes hatállyal, most azonban a vállalat igazgatótanácsa úgy határozott, a jövőben is ő írányítja a Magyar Telekom vezetékes üzletágát. Az üzletág vezetése mellett Simó marad a T-Online vezérigazgatója is.

Simó György 39 éves, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett diplomát. 1998-tól az akkor létrejövő Matávnet Kft. (T-Online Zrt. jogelődje) tartalomszolgáltatási üzletágát vezette, 2000 decemberétől a társaság média üzletágáért, valamint a stratégiáért és a kommunikációért felelős általános vezérigazgató-helyettesként dolgozott, majd 2003. november 1-én vezérigazgatóvá nevezték ki.

Simó irányítása alatt a T-Online tavaly közel négyszeresére, majdnem 2 milliárd forintra növelte nyereségét, miközben a bevételek 2004-hez képest 37 százalékkal 27,3 milliárd forintra nőttek. Tavaly a T-Online internet-előfizetőinek száma 24 százalékos növekedés mellett elérte a 329 ezret, piaci részesedése mind a szélessávú internet-elérések, mind a betárcsázós elérések terén 42 százalék volt. ADSL-szolgáltatásból tavaly kétszer több bevétele származott a vállalatnak, mint 2004-ben.

A Magyar Telekom továbbá meghozta döntését arról is, hogy dr. Klaus Hartmann távozását követően Thilo Kuscht nevezi ki a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettesévé. Thilo Kusch közel 5 éve dolgozik a Deutsche Telekom Csoportnál, mostani kinevezését megelőzően a Deutsche Telekom befektetői kapcsolatokért felelős ügyvezető alelnöke volt. Korábban részvényelemzőként és tanácsadóként dolgozott.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 14:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.