Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 14. 11:18

Jön a Samsung második kártyaméretű mobiltelefonja

Egyre rövidül a mobiltelefonok életciklusa: épphogy kapható lett a Samsung névjegykártyákkal vetekedő méretű, leginkább zsebszámológépre emlékeztető P300 kártyatelefonja, máris érkezik a továbbfejlesztett, SGH-P310 változat.

[HWSW] Egyre rövidül a mobiltelefonok életciklusa: épphogy kapható lett a Samsung névjegykártyákkal vetekedő méretű, leginkább zsebszámológépre emlékeztető P300 "kártyatelefonja", máris érkezik a továbbfejlesztett, SGH-P310 változat.

A sokkal vonzóbb külsővel ellátott, talán nem véletlenül az Ultra telefoncsalád dizájnjához közelítő P310 megtartotta elődje vonzó méreteit, mégis fejlettebb képességekkel rendelkezik. A 2 megapixeles kamera sikeresen beépült a zene- és videolejátszó mellé, a beágyazott 80 megabájtnyi memóriát memóriakártya segítségével bővíthetjük.

Samsung SGH-P310 kártyatelefon

A felhasználók egy új, érintésérzékelő felület segítségével navigálhatnak a nagy, majdnem 5 cm-es, 262 ezer színű QVGA kijelzőn. A P300-hoz hasonlóan a telefonhoz tartozó tokba épített akkumulátor biztosítja a meghosszabbított működési időt a P310-nek, a telefonba csupán egy pár órányi üzemet biztosító áramforrást lehetett beépíteni.

A P310 mindössze 86 x 54 x 8,5 mm méretű és 75 gramm tömegű. Az új készülék szeptember végén jelenik meg az európai piacon, majd október vége felé Délkelet-Ázsiában is kapható lesz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról