Szerző: Bodnár Ádám

2006. szeptember 6. 11:16

Megjelent a Sentinel új változata

A Novell kiadta a Sentinel biztonsági információ- és eseménykezelő megoldás legújabb változatát, a szoftverhez az azt fejlesztő e-Security áprilisi felvásárlásával jutott hozzá a Novell. A vállalat szerint az új verzió leegyszerűsíti a munkaerő-igényes és hibalehetőségeket rejtő folyamatokat, mint amilyen a biztonsági események figyelése és jelentések készítése, ezáltal a felhasználók szigorúbb, előre látható biztonság- és megfelelőség-figyelési programot építhetnek fel.

[HWSW] A Novell kiadta a Sentinel biztonsági információ- és eseménykezelő megoldás legújabb változatát, a szoftverhez az azt fejlesztő e-Security áprilisi felvásárlásával jutott hozzá a Novell. A vállalat szerint az új verzió leegyszerűsíti a munkaerő-igényes és hibalehetőségeket rejtő folyamatokat, mint amilyen a biztonsági események figyelése és jelentések készítése, ezáltal a felhasználók szigorúbb, előre látható biztonság- és megfelelőség-figyelési programot építhetnek fel.

A Sentinel integrálja és folyamatosan figyeli a szervezet teljes hálózati infrastruktúrájából , többek között a személyazonosság- és hozzáférés-kezelési termékekből, valamint külső fejlesztői rendszerekből és eszközökből, többek között tűzfalakból, routerekből, vírusvédelmi termékekből, eszközmenedzsment-megoldásokból, behatolásvédelmi eszközökből származó információkat. Ezáltal a felhasználók egy helyen követhetik nyomon a biztonsági eseményeket, ami lehetővé teszi számukra a gyorsabb reagálást, valamint az egyszerűbb dokumentációt.

"Az e-Security felvásárlásával és a Sentinel biztonsági és személyazonosság-kezelési termék kínálatba építésével a Novell nyár végére egy integrált verziót jelentethetett meg" -- mondta Reed Harrison, a Novell megfelelőségi megoldásokért felelős műszaki igazgatója. "E termékkel ügyfeleink könnyedén egyesíthetik a Sentinel valós idejű eseményfigyelő képességeit a Novell személyazonosság- és hozzáférés-kezelési megoldásaival. Emellett a Sentinelt több nyelven is kínáljuk, így ügyfeleink biztonsági és megfelelőségi igényeinek globális szinten is eleget teszünk."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról