Szerző: Bodnár Ádám

2006. szeptember 1. 14:38

Az S&T felvásárolja a Unitis Rendszerházat

Az S&T System Integration & Technology Distribution AG megvásárolta az SAP-bevezetésekben élenjáró Unitis Rendszerház Rt.-t, és ezzel tovább javítja pozícióit a magyar informatikai szolgáltatási piacon. A felek az akvizíció pénzügyi részleteit nem kívánják nyilvánosságra hozni.

[HWSW] Az S&T System Integration & Technology Distribution AG megvásárolta az SAP-bevezetésekben élenjáró Unitis Rendszerház Rt.-t, és ezzel tovább javítja pozícióit a magyar informatikai szolgáltatási piacon. A felek az akvizíció pénzügyi részleteit nem kívánják nyilvánosságra hozni.

A Unitis több éves iparág-specifikus és technológiai szakértelemmel rendelkezik, elismert magyar és nemzetközi cégekből álló ügyfélkörrel. Az ügylet lehetővé teszi, hogy az S&T Magyarországra is kiterjessze SAP-rendszerintegrátori tevékenységét, és ezzel párhuzamosan az elmúlt időszakban dinamikusan fejlődő IT-infrastruktúra üzletággal együtt tovább erősítse pozícióját a hazai informatikai szolgáltatási szektorban. Az akvizícióval az S&T magyarországi létszáma meghaladja a 160 főt.

"A Unitis megvételével az S&T egy újabb területen erősíti jelenlétét az SAP-piacon, méghozzá a régió egyik legfontosabb piacán, Magyarországon, ahol az IT-szolgáltatás egyik vezető szereplőjévé válhatunk" -- mondta Christian Rosner, az S&T AG vezérigazgatója. " Simon István, az S&T Magyarország jelenlegi ügyvezető igazgatója az infrastruktúra-üzletág vezetésében kap szerepet. A cél a jelenlegi erőteljes üzletmenet további dinamikus fejlesztése, kihasználva a lehetséges szinergiákat."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról