Szerző: Ady Krisztián

2006. augusztus 23. 08:47

ADSL internethozzáférés év végéig ingyen, vagy havi bruttó 3600 forintért

Az Externet és partnere, a HWSW Online Informatikai Hírmagazin őszi akciója valóban padlóra küldi a korlátlan ADSL internethozzáférés árát. Szélessávú szolgáltatásunkhoz év végéig nulla forintos havidíjért, vagy prepaid, azaz előre fizetős csomagban havi bruttó 3600 forintért lehet most hozzájutni.

[HWSW] Az Externet és partnere, a HWSW Online Informatikai Hírmagazin őszi akciója valóban padlóra küldi a korlátlan ADSL internethozzáférés árát. Szélessávú szolgáltatásunkhoz év végéig nulla forintos havidíjért, vagy prepaid, azaz előre fizetős csomagban havi bruttó 3600 forintért lehet most hozzájutni.

Az új akcióban a korlátlan PrePaid -- azaz egy összegben, egy évre előre fizetendő -- 512 kbit/s-os ADSL-csomag mindössze havi bruttó 3600 forintért előfizethető. A szolgáltatás kedvező díját elsősorban a költséghatékony éves számlázási rend teszi lehetővé, azoban az előfizetők nem csupán kedvező árú, hanem kiváló minőségű internet hozzáférést és magas színvonalú kiszolgálást is kapnak. Valamennyi ADSL-csomag 3 darab e-mailcímet és 50 megabájt tárhelyet is tartalmaz.

Szintén augusztus 23-tól rendelhető az 512 Kbit/s ADSL csomag havidíjas változata, mely év végéig, azaz több mint 4 hónapon át nulla forintos havidíjjal, azt követően pedig havi bruttó 5490 forintért érhető el. A csomag adatforgalmi díj nélküli, korlátlan, szélessávú internet hozzáférést biztosít. A belépő szintű akciós csomagok mellett a magasabb sávszélességű hozzáférések ára is jelentősen csökkent. Az akció szeptember közepéig tart.

A HWSW ADSL-csomagjait kényelmes, online szerződéskötéssel is meg lehet rendelni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról