Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 12. 12:54

Univerzális hordozható akkumulátor mobil eszközök számára

Az American Power Conversion (APC) egy hordozható akkumulátorral bővíti mobil megoldásainak sorát. A 85 grammos Mobile Power Pack lítium-polimer akkumulátorcellákból áll, és USB-csatlakozón keresztül képes a mobil eszközöket tölteni. A gyártó állítása szerint a termék egy okostelefon akkumulátoros üzemidejét akár 8-10 órával, egy iPodét pedig akár 55 órával képes megnövelni.

[HWSW] Az American Power Conversion (APC) egy hordozható akkumulátorral bővíti mobil megoldásainak sorát. A 85 grammos Mobile Power Pack lítium-polimer akkumulátorcellákból áll, és USB-csatlakozón keresztül képes a mobil eszközöket tölteni. A gyártó állítása szerint a termék egy okostelefon akkumulátoros üzemidejét akár 8-10 órával, egy iPodét pedig akár 55 órával képes megnövelni.

"A hordozható MP3-lejátszók és mobiltelefonok tulajdonosainak olyan megoldásokra van szükségük, amelyeket különösebb erőfeszítés nélkül magukkal tudnak hordani, és biztosítják elektronikai eszközeik tápegységeinek töltöttségét, bárhol járnak is" -- mondta el Bíró Viktor, az APC délkelet-európai kereskedelmi vezetője. "Mivel az APC Mobil Power Pack hordozható akkumulátora hihetetlenül könnyű és mérete alig akkora mint egy pakli kártya, kényelmesen elhelyezhető még egy kisebb női táskában is."

A Mobile Power Pack egyben tartalmazza az akkumulátort, a váltóáramú USB-kimenetű töltőt és egy USB-Mini B áramkábelt. A Mobile Power Pack a legtöbb hordozható eszközt tölteni tudja a gyártók kábeleivel, azonban az APC a kompatibilitás biztosítása érdekében a külön megvásárolható APC USB töltőkábel használatát ajánlja. A Mobile Power Pack Magyarországon várhatóan 2006 őszén lesz elérhető, fogyasztói ára a tervek szerint megközelítőleg 15 000 forint lesz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról