:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 6. 15:36

Dr. Wessely István lett az EDS regionális szolgáltatási igazgatója

Az EDS Dr. Wessely Istvánt nevezte ki a vállalat közép-kelet-európai régiójában a szolgáltatásokért és operációért felelős igazgatójává. Kinevezésével felelősségi köre Magyarország mellett az ausztriai, cseh és lengyel ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásokra és ügyfélkapcsolatra is kiterjed majd. Wessely 1995 óta dolgozik az EDS Magyarországnál és kulcsszerepet játszott abban, hogy a vállalat 10 globális üzleti folyamatkihelyezési (BPO) szolgáltatóközpontjából 3 Magyarországon jött létre.

[HWSW] Az EDS Dr. Wessely Istvánt nevezte ki a vállalat közép-kelet-európai régiójában a szolgáltatásokért és operációért felelős igazgatójává. Kinevezésével felelősségi köre Magyarország mellett az ausztriai, cseh és lengyel ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásokra és ügyfélkapcsolatra is kiterjed majd. Wessely 1995 óta dolgozik az EDS Magyarországnál és kulcsszerepet játszott abban, hogy a vállalat 10 globális üzleti folyamatkihelyezési (BPO) szolgáltatóközpontjából 3 Magyarországon jött létre.

Dr. Wessely István kinevezésével a magyar regionális vezetők száma immáron három főre emelkedett. Vadász Imre, az EDS Magyarország humánerőforrás-igazgatója nem csak a magyar HR-feladatok tervezéséért és irányításáért felel, hanem a közép-kelet-európai HR operációért is felel. Csapó Kinga, a vállalat kommunikációs igazgatója 2004 óta a magyarországi EDS mellett a cseh és lengyel kommunikációs feladatokért is felel.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.