:

Szerző: Ady Krisztián

2006. június 6. 10:13

Ingyen videotelefonálhatnak már a pécsi Pannonosok is

A Pannon újabb fejlesztéseinek köszönhetően Budapest, Győr és Székesfehérvár után mától Pécsett is elérhető a szolgáltató harmadik generációs hálózata, illetve a videotelefonálás. A Pannon Pécsről is díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül.

[HWSW] A Pannon újabb fejlesztéseinek köszönhetően Budapest, Győr és Székesfehérvár után mától Pécsett is elérhető a szolgáltató harmadik generációs hálózata, illetve a videotelefonálás. A Pannon Pécsről is díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül.

"A Pannon Pécsett elsőként építette ki a videotelefonálást is lehetővé tévő hálózatot" -- mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. "A Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: a lakosságra vetítve immár Magyarország 65 százalékán elérhető, és folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége" -- tette hozzá.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv lényegesen gyorsabb, az alapszintű (384 kbit/s) ADSL vezetékes kapcsolattal is összemérhető mobil internetezést tesz lehetővé. A Pécsről indított hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek. A mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek június 10-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon pécsi bemutatótermében és partner üzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:37

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.