Szerző: Ady Krisztián

2006. június 1. 11:20

Legalább kétszeres sávszélességet ad változatlan áron a TVnet

Megújult ügyfélszolgálati háttérrel és új weboldallal indítja útjára nyári kampányát a TVnet. Az úgynevezett Számlabemutató akció keretében változatlan áron biztosítanak dupla-tripla sávszélességet azon -- más szolgáltatókhoz tartozó -- budapesti lakossági ügyfelek számára, akik havi internet számlájukat bemutatják a TVnet ügyfélszolgálatán. A június 6-án kezdődő, két hónapos kampány eredményeként a cég előfizetői számának 10%-os emelkedését várja.

[HWSW] Megújult ügyfélszolgálati háttérrel és új weboldallal indítja útjára nyári kampányát a TVnet. Az úgynevezett "Számlabemutató" akció keretében változatlan áron biztosítanak dupla-tripla sávszélességet azon -- más szolgáltatókhoz tartozó -- budapesti lakossági ügyfelek számára, akik havi internet számlájukat bemutatják a TVnet ügyfélszolgálatán. A június 6-án kezdődő, két hónapos kampány eredményeként a cég előfizetői számának 10%-os emelkedését várja.

A vállalat ez év januárjában adta hírül, hogy lakossági ügyfelei számára is elérhetővé válik a jelenleg legnagyobb sávszélességet adó, úgyneveztt TVnet ADSL 3G, szélessávú, korlátlan letöltést biztosító internetszolgáltatása. A "Számlabemutató" akció keretében már az új előfizetők is akár a leggyorsabb TVnet ADSL 3G csomaggal, azaz 6,5 Mbit/sec sebességgel netezhetnek.

"A kampány során elsősorban olyan új ügyfelekre számítunk, akik gyakorlott, tapasztalt internethasználók, és akiknek az ár mellett a szolgáltatás sebessége is különösen mérvadó" -- mondta ifj. Lengyel Tibor, a TVnet ügyvezető igazgatója.

A nyár első két hónapjában tartó akciója során a TVnet körülbelül 10 százalékos ügyfélszám-növekedést vár, ezért a folyamatosan bővülő szolgáltatásokon túl új weboldallal, júniustól pedig kétszer akkora területen, megduplázott ügyfélszolgálati létszámmal fogadja (Lehel út. 11. szám alatti) ügyfélszolgálati irodáján a hozzájuk ellátogatókat.

Véleménye van?

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról