Szerző: Bodnár Ádám

2006. május 11. 13:34

Ingyenes vírusvédelem a Windows Small Business Server 2003 mellé

A Microsoft Magyarország és a VirusBuster közös akciója keretében minden megvásárolt Microsoft Windows Small Business Server 2003 mellé VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi szoftvert kapnak a felhasználók, amelyet fél évig ingyen használhatnak, ezalatt az idő alatt terméktámogatásban is részesülnek. Az ajánlat elsősorban a kis- és közepes vállalkozásoknak nyújt átfogó megoldást a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához és annak biztonságos működéséhez.

[HWSW] A Microsoft Magyarország és a VirusBuster közös akciója keretében minden megvásárolt Microsoft Windows Small Business Server 2003 mellé VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi szoftvert kapnak a felhasználók, amelyet fél évig ingyen használhatnak, ezalatt az idő alatt terméktámogatásban is részesülnek. Az ajánlat elsősorban a kis- és közepes vállalkozásoknak nyújt átfogó megoldást a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához és annak biztonságos működéséhez.

A teljes körű vírusvédelmi megoldás automatikusan frissített, központilag menedzselhető védelmet nyújt a vírusokkal, férgekkel, trójai-, adware és spyware programokkal és egyéb károkozókkal szemben, így a számítógépeken és a hálózaton tárolt adatok 6 hónapon át biztos védelmet élvezhetnek. A vírusvédelem magyar szakértője által garantált, maximális biztonságot nyújtó vírusvédelmi megoldás, és a hozzá tartozó napi 24 órás terméktámogatás fél évig ingyenesen kipróbálható az akció keretében.

VIA
A VirusBuster is csatlakozott a vezető antivírus-gyártókat képviselő Vírusinformációs Szövetségéhez (Virus Information Alliance - VIA). A világ vezető vírusvédelmi termékfejlesztőit tömörítő nemzetközi program alapvető célkitűzése, hogy olyan naprakész és pontos információkkal lássa el a Microsoft-felhasználókat az újonnan felbukkant vírusokkal kapcsolatban, melyek az internetes károkozók elleni hatékony védekezéshez elengedhetetlenek.
Egy Nagy-Britanniában nemrég végzett felmérés szerint a kis- és középvállalatoknál tavaly az informatikai támadások száma és az általuk okozott kár egyaránt növekedett. A jelentést készítő PricewaterhouseCoopers úgy véli, ezek a vállalatok gyakran nem engedhetik meg maguknak, hogy külön informatikai biztonsági szakembert alkalmazzanak, a biztonsági megoldásokat szállító cégek kínálatában pedig nem szerepelnek egyszerű, könnyen használható kisvállalati termékek. Ráadásul a kisebb cégeket a támadások sokkal érzékenyebben érintik mind anyagi, mind szervezeti szempontból, mivel a reagáláshoz szükséges tudás és eszköz gyakran nem áll a rendelkezésükre.

"Megnyugtató az a tudat, hogy ügyfeleinknek olyan teljes körű vírusvédelmi megoldást nyújthatunk, amely nemcsak kiváló terméket jelent, hanem professzionális, helyi háttértámogatást is, hiszen a VirusBuster egyik legnagyobb erőssége éppen ebben rejlik" -- nyilatkozta az együttműködésről Keszei Balázs, a Microsoft termékmenedzsere.

A VirusBuster már korábban is bebizonyította, hogy helyi partnerként gyors és testreszabott kiszolgálást tud nyújtani. A 2005. július 26-án indult, legális szoftverhasználatot támogató Eredeti Windows, Valódi Előny programban a legnépszerűbb hazai ajánlatnak a VirusBuster Professional vírusvédelmi megoldás bizonyult. Világviszonylatban pedig az összes ajánlat rangsorában is csupán a Microsoft saját ajánlatai és termékei előzék meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról